Bakan Nebati'ye bunu da yaptılar görüntüyü slow okudular. '6 ay uyuyun sonra kalkın' demişti

Bakan Nebati'ye bunu da yaptılar görüntüyü slow okudular. '6 ay uyuyun sonra kalkın' demişti
Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin bir televizyon programında "Heyecanlanıyorum, şöyle bir uyusak da 6 ay sonra uyansak çok farklı noktalara gideceğiz" dediği sözler sosyal medyanın gündemine düştü. Sosyal medyada video ağır çekimde (slow motion) şeklinde paylaşıldı. 

Bakan Nebati, "Bu enflasyonun önümüzdeki yıl geleceği noktalar için heyecanlanıyorum. Hani şöyle hayal edersiniz ya bir uyusam da 6 ay sonra uyansam diye... Bir uyuyun 6 ay sonra uyanın Türkiye''de... Çok farklı noktalarda olacağız" demişti.

Bakan Nebati''nin bu sözlerinin sosyal medyada ağır çekimde (slow motion) şekilde paylaşılması gündem yarattı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan''ın istifasını isteyerek görevinden ayrılması ile 2 Aralık 2021 tarihinde Elvan''dan boşalan koltuğa Nureddin Nebati geldi.

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı açıklamalarla sürekli gündemde olan Bakan Nebati''nin bir televizyon programında söylediği sözler yeniden gündem oldu.

Bakan Nebati katıldığı programda “Heyecanlanıyorum, şöyle bir uyusak da 6 ay sonra uyansak çok farklı noktalara gideceğiz” sözleri sosyal medyada slow bir şekilde paylaşılınca çok fazla ilgi gördü.

Bakan Nebati''ye sunucunun ''Siz hangi noktada uyanırsınız?'' sorusu ise sosyal medyada konu oldu.

İlgili Haberler