Bakanlık cevap vermeyince Şahan cevabı kendi verdi. Sorusuyla bakanlığı şapır şapır terletmişti

Bakanlık cevap vermeyince Şahan cevabı kendi verdi. Sorusuyla bakanlığı şapır şapır terletmişti
Türkiye’nin çeşitli illerinde aynı anda çıkan yangınlarla ilgili paylaşım yapan komedyen Şahan Gökbakar, “Sorular sorduk hazır mıyız diye? Değiliz belli ki, cevap yok çünkü! Buyrun Izmir Çeşme cayır cayır yanıyor. Bu zamanda böyle ise, yazın neler olacak siz düşünün...” ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar 2 gün önce yaz aylarının yaklaşmasıyla çıkabilecek yangınlara dikkat çektiği paylaşımında, ilgili bakanlıklara “hazır mıyız” diye hatırlatma yapmıştı.

İzmir, Çanakkale, Bursa ve Manisa başta olmak üzere birçok ilde aynı anda başlayan yangınlar sonrası bir paylaşım daha yapan Gökbahar bu sefer paylaşımında, “Daha iki gün oldu yangın üzerine konuşalı. 2 aya başlar yangınlar derken, 2 gün sonra çıktı. Sorular sorduk hazır mıyız diye? Değiliz belli ki, cevap yok çünkü! Buyrun Izmir Çeşme cayır cayır yanıyor. Bu zamanda böyle ise, yazın neler olacak siz düşünün...” ifadelerini kullandı.

HATIRLATMA ZAMANI
30 Mart’ta sosyal medya hesabından yangınlarla ilgili paylaşımda bulunan komedyen Şahan Gökbakar, “30 Mart bugün. !HATIRLATMA ZAMANI! Yaz aylarinin başlamasına ve yangınların yine ülkemiz ormanlarını yok etmesine 2 aydan az kaldı. YANGIN UCAKLARI NEREDE? Ihale yapildi mi? Kiralik kac ucak, ne zaman hazırda bekliyor olacak? @TCTarim @tcsavunma cevap rica ediyoruz?” ifadelerini kullanmıştı.

NE OLMUŞTU?
2021 yılının yaz aylarında Türkiye’nin çeşitli illerinde çıkan yangınlarda binlerce hektar orman yok olurken yangınların aynı anda çıkması ise ciddi tartışmalara neden olmuştu.

Baharın gelmesiyle beraber tartışmalar tekrar başlarken Afyonkarahisar, Manisa ve Bursa olmak üzere çeşitli şehirlerde çıkan yangınlar endişeleri artırdı.

Afyonkarahisar’da Emirdağ Kent Ormanı’nda 6 farklı noktada çıkan yangını kasten başlatan 5 kişi tutuklanırken Çanakkale, Bursa ve Manisa’daki yangınların bazıları kontrol altına alınırken bazılarına ise müdahaleler sürüyor.

İlgili Haberler