Tuvalet temizleyicisini ıslak mendil sanınca olanlar oldu

Tuvalet temizleyicisini ıslak mendil sanınca olanlar oldu
Galler'de sıra dışı bir olay yaşandı. 29 yaşındaki kamyon şoförü Leon Gleed, banyodaki tuvalet temizleyicisini ıslak mendil sanarak cildini temizledi. 29 yaşındaki adam yaklaşık 10 gün boyunca oturamadı. İşte detaylar...

Galler''de yaşayan 29 yaşındaki kamyon şoförü Leon Gleed, kız arkadaşının aldığı üzerinde "bakterileri yüzde 99 öldürür" yazılı tuvalet temizleyicisini ıslak mendil sanarak cildine sürdü. 

29 yaşındaki adam yaklaşık 10 gün boyunca oturamadı ve hayatının en zor günlerini yaşadı.

Güney Galler''de meydana gelen sıra dışı olay, başka insanların da başına gelmemesi açısından detaylarıyla anlatıldı. 

Kamyon şoförü Leon Gleed''in sevgilisi, temizlik ürünleri satan mağazadan alışveriş yaptıktan sonra bu ürünleri tuvaletlerine koydu.

ISLAK MENDİL SANIP CİLDİNE SÜRDÜ

Tuvalete giren Leon Gleed ise klozetin üst tarafından duran bu ürünlerden birinin üzerine baktı. Üzerinde "bakterileri yüzde 99 öldürür" yazısı olan paketi ıslak mendil sanan ve cildine süren kamyon şoförü Leon Gleed''in makatı tahriş oldu.

10 GÜN BOYUNCA OTURAMADI

Başına gelen feci olay nedeniyle vücudunda kızarıklık ve yanma oluşan Leon Gleed, yaklaşık 10 gün boyunca makatının üzerine oturamaması nedeniyle işe dahi gidemedi. Gleed, kendi başına gelenlerin başkasının da başına gelmemesi adına herkese ''dikkatli olun'' uyarısında bulundu.

İlgili Haberler