Baldızını işe alan Rektör Erhan Tabakoğlu'ndan cehennemli savunma! Olay duyulunca Trakya Üniversitesi ne yaptı

Baldızını işe alan Rektör Erhan Tabakoğlu'ndan cehennemli savunma! Olay duyulunca Trakya Üniversitesi ne yaptı
Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan Tabakoğlu’nun baldızı N. T. Kaçar'ı üniversitede kadroya alması tartışma yarattı.

ÜMİT KARADAĞ - YENİÇAĞ

“Baldızı kadroya alma” meselesi yeni değil, geçtiğimiz Şubat ayında ortaya çıkmıştı. Rektör Tabakoğlu’ndan aylar sonra bir savunma, Trakya Üniversitesi''nden de dikkat çeken bir hamle geldi.

“BALDIZIM EVLİ VE 3 YILDIR ÇALIŞIYOR”

İmla hatalarıyla dolu açıklamada Tabakoğlu, "Aile ve Sosyal politikalar bakanlığında kadrolu bilgi işlem memuru idi. Aday memurluğu bitince muhafakat (Muvafakat) istedi kurumu verdi. Bizimde (-de ayrı) bilgi işlemde ciddi ihtiyaç vardı kabul ettik. 3 yıldır çalışıyor. Evli çocuklu bir hanım. Allah''tan korkmayanlar için yaşasın cehennem" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFINI KALDIRDILAR

N. T. Kaçar’ın Trakya Üniversitesi’nde kadrolu çalıştığının öğrenilmesinin ardından, üniversitenin resmi internet sitesinden fotoğrafının kaldırılması gözlerden kaçmadı.

REKTÖR YARDIMCISI DA EŞİNİ İŞE ALMIŞTI

Öte yandan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hamdi Zafer''in daha önce sınıf öğretmeni olan eşi Sefa Sanem Polat Zafer''in, Zihin Engelliler Öğretmenliği bölümüne araştırma görevlisi olarak aldığı da gündeme gelmişti.

N.T. KAÇAR''IN EŞİ Ş. KAÇAR''DAN YENİÇAĞ''A AÇIKLAMA:

"Haberlerde geçen kadroya alımda torpil iddiası iftiradır ve yorumlar eşime hakaret niteliğindedir. Eşimin 2 yıla yakın atanmayı bekledikten sonra merkezi yerleştirme ile mülakatsız olarak memur kadrosuna atandığına dair sorgulanabilir belgesini sizinle paylaşıyorum. Atandıktan ve 2 yıl çalıştıktan sonra normal kadrodan, çakılı kadroya naklen geçmiştir. Üniversiteye geçerek daha önce kazandığı kadrodan daha dezavantajlı bir kadroya geçmiştir. Yapılan bu haberler çamur at izi kalsın şeklinde olup haksız yere itibarımızı zedelemektedir. Ankara_kusu adlı hesabın "özel bir sebebi yoksa" ibaresi aileme
yapılan çok ağır bir hakaret olup Erhan Hocamızın vermiş olduğu cevap ve detaylar bunun içindir."




ÖNCEKİ HALİ



SON HALİ: