Alevler her yanı sardı bir şehir cehennemi yaşadı

Alevler her yanı sardı bir şehir cehennemi yaşadı
Bangladeş'in güneydoğusunda, kimyasal dolu konteyner deposunda meydana gelen patlama sonucu en az 50 kişi hayatını kaybetti, 300 kişi yaralandı. Bangladeş Ordusu kimyasalların okyanusa ulaşmasını engellemek için sahil şeridine bariyerler çekti.

50 kişi öldü 300 kişi yaralandı

NDTV''nin haberine göre, Bangladeş''in güneydoğusunda, kimyasal dolu konteyner deposunda meydana gelen patlama sonucu en az 50 kişi hayatını kaybetti, 300 kişi yaralandı. Bangladeş Ordusu kimyasalların okyanusa ulaşmasını engellemek için sahil şeridine bariyerler çekti.

Bangladeş''te kimyasal dolu bir konteyner deposunda büyük bir patlama meydana geldi. Feci patlamada şimdiye kadar onlarca kişi hayatını kaybetti. Bölgedeki çalışmalar devam ederken ordu da kimyasalların okyanusa ulaşmasını engellemek için sahil şeridine bariyerler çekti.

Başkent Dakka''nın 216 kilometre güneydoğusundaki Chittagong kentinde, kimyasallarla dolu konteyner deposunda henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonucu çıkan yangında, en az 50 kişi hayatını kaybetti, 300''den fazla kişi de yaralandı.

İlgili Haberler