Barbie filminin yıldızı: Ayaklarıma olan ilgi hoşuma gidiyor

Barbie filminin yıldızı: Ayaklarıma olan ilgi hoşuma gidiyor
Barbie filmi ile son dönemlerin en çok konuşulan oyuncusu olan Margot Robbie, "Ayaklarıma olan ilgi hoşuma gidiyor" açıklamasıyla dikkat çekti.

Huffington Post'un haberine göre; Margot Robbie, sahnenin nasıl çekildiğini anlattı. Mükemmel çekimi elde etmek yaklaşık sekiz kez deneme yapılmış. Görüntüyü elde etmek için, Margot, ayaklarını ayakkabılardan çıkarırken ayakkabılar, yerinde durması için çift taraflı bant ile zemine sabitlendi.

m1.jpeg

Margot, kamera açısının üzerindeki bir çubuğa tutundu, bir emniyet kemeri veya başka bir destekleyici alet kullanmadı. Nasıl öyle parmak ucunda durabildiğini de açıklayan Margot, çocukken balerin olduğunu söyledi.

margot-robbie-on-the-set-of-barbie-in-la-06-28-2022-13.jpg

Robbie, sahneleri vücut dublörü kullanmak yerine kendi oynamakta ısrar etmiş. Kendi açıklamasına göre filmin genel kalitesine katkıda bulunduğuna inanarak orijinalliği ve tutarlılığı korumak istemiş.

Güzel oyuncu, dublör kullandığı filmleri izlemekten hoşlanmadığını ve bazı sahnelerin kendisi tarafından oynanmadığını bilmekten rahatsız olduğunu söylüyor.

margot-robbie-barbie-birthday-53.jpg

Margot Robbie'nin yanı sıra, filmde Barbie'nin daimi erkek arkadaşı Ken rolünde Ryan Gosling ve Barbie’nin arkadaşları olarak Emma Mackey, Issa Rae, Hari Nef ve Sharon Rooney gibi diğer isimler yer alıyor.

“İnsanların ayağıma karşı böylesine heyecan duyması hoşuma gidiyor. Bence bu harika” açıklamasıyla dikkatleri üzerine toplayan Margot Robbie, “Bu konuda ciddiyim. Garip hissetmiyorum. Gayet iyi diyorum” dedi.

ekran-goruntusu-2023-07-27-094001.jpg

İlgili Haberler