Barış Pehlivan Yiğit Bulut'u fena yakaladı. İç hatlar yolcusu olmasına rağmen havalimanındaki gümrüksüz satış mağazasından sepetini doğurdu

Barış Pehlivan Yiğit Bulut'u fena yakaladı. İç hatlar yolcusu olmasına rağmen havalimanındaki gümrüksüz satış mağazasından sepetini doğurdu
Gazeteci Barış Pehlivan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

Gazeteci Barış Pehlivan, bugünkü köşesinde Ankara Esenboğa Havalimanı''ndaki Duty Free (gümrüksüz satış) mağazasında yaşandığı iddia edilen çarpıcı bir olayı açıkladı. Pehlivan''ın yazısında bahsettiği olay; bir kişi korumaları eşliğinde iç hat yolcusu olmasına rağmen Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki Duty Free mağazasına girerek alışveriş yaptı.

"DOLAR 3 LİRAYI GEÇERSE YÜZÜME TÜKÜRÜN"

Özel muamele gören söz konusu yolcunun kim olduğu konusunda isim vermeden, "Dolar 3 lirayı geçerse yüzüme tükürün” diyen biri vardı ya, işte o!" açıklaması yapan Pehlivan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın başdanışmanlarından Yiğit Bulut''u işaret etti. 

İşte, Gazeteci Barış Pehlivan''ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Baştan söyleyeyim, görenlerin yalancısıyım. 

Bundan birkaç hafta önce, sabahın erken saatleri... 

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki Duty Free mağazası... 

Bir kasiyerin ağzından “Bu ne saçma şey” sözü duyuldu. Öyle ya, bir iç hatlar yolcusu nasıl oluyordu da sepetini doldurabiliyordu? Sima zaten tanıdıktı, yanındaki korumalar da dikkat çekiyordu. 

Her şey ayarlandı. Orada bulunan bir yurtdışı yolcusunun pasaportu rica edildi. Ve nihayetinde sepetteki tütün ürünleri ucuza satın alınabildi. 

Kim miydi o hakkı yokken özel muamele gören yolcu? 

“Dolar 3 lirayı geçerse yüzüme tükürün” diyen biri vardı ya, işte o!"

İlgili Haberler