Başakşehir Paris Saint Germain maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maç şifresiz mi

Başakşehir Paris Saint Germain maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maç şifresiz mi
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Medipol Başakşehir, H Grubu ikinci maçında bugün Şampiyonlar Ligi'nin son finalisti de olan Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain'i (PSG) konuk edecek. Taraftarlar ise maçın hangi kanalda, saat kaçta olduğunu ve maçın şifreli mi yoksa şifresiz mi canlı yayınlanacağını araştırıyor. İşte detaylar...

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Medipol Başakşehir, bugün Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain'i (PSG) konuk edecek. Başakşehir Paris Saint Germain (PSG) maçının hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı da belli oldu. İşte maç öncesi tüm detaylar…

BAŞAKŞEHİR PARİS SAİNT GERMAİN (PSG) MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci maçında Başakşehir sahasında PSG’yi konuk edecek. Bu akşam saat 20.55’te başlayacak mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR'DE 4 EKSİK

Turuncu-lacivertli ekipte, zorlu mücadele öncesinde 4 eksik bulunuyor. İstanbul ekibinde, sakatlıkları süren Nacer Chadli, Junior Caiçara, Uğur Uçar ve Okechukwu Azubuike kadroda yer almayacak.

PSG'DE ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Fransa ekibinde, Medipol Başakşehir mücadelesi öncesinde birçok oyuncunun sakatlığı sürüyor. PSG'de Marco Verratti, Leandro Paredes, Mauro Icardi, Julian Draxler ve Juan Bernat sakatlıkları nedeniyle Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek.

Grubun diğer maçında ise Manchester United ile Leipzig, İngiltere'de karşı karşıya gelecek.