Başbakanın tercihleri!

İnsan, tercihlerinden ibarettir!
Şimdi Başbakan’ın tercihlerinden bir demet sunacak, sizin de benzer durumlar karşısında aynı tercihleri yapıp yapmayacağınızı vicdanınıza sormanızı isteyeceğiz.
Mehmetçiğin başına çuval geçirildiğinde Başbakan özür diletmeyi başararak onuru kırılan Türk milletini değil, “Büyük devletler özür dilemez” diyerek Türkiye’nin küçük, ABD’nin büyük devlet olduğunu kabul etti yani tercihini ABD’den yana kullandı.
Siz de mi bu tercihte bulunurdunuz?
ABD, Irak’ta milyonlarca Müslüman’ı katletti. Camileri Haçlı kışlası haline getirdi. Ebu Garip’te insanlık tarihinde görülmemiş işkenceleri Müslümanlara reva gördü. Başbakan tuttu bu ABD askerleri için “özgürlük savaşçıları”  dedi ve mümkün olan en az kayıpla ülkelerine dönmeleri için dua ettiğini dile getirerek, tercihini namusu kirletilmiş, mukaddesatı çiğnenmiş, kanı içilmiş Müslüman’dan yana değil, bütün bu zulümleri yapan Haçlıdan yana yaptı.
Siz de mi bu tercihi yapardınız?
ABD tuttu bir “Büyük Orta Doğu Projesi” ortaya attı ve bu projeye göre 30 civarında Müslüman ülkenin rejim ve sınırlarını değiştirmeye karar verdiğini açıkladı. Erdoğan, halkı Müslüman bir ülkenin Başbakanı ve kendisi de bir Müslüman olarak “Müslüman ülkelerin içişlerine karışma yetkisini sana kim veriyor?” demek yerine, o projenin Eş Başkanlığı’nı üstlendi, velhasıl bu bahiste de tercihini zalim, güçlü ve Haçlıdan yana yaptı.
Ey Müslüman Türk evladı. böyle bir durumla sen karşılaşsaydın aynı tercihi mi yapardın?
Biraz daha yakın gündeme gelelim. Türkiye’de mahkeme kararları ile dinlenmiş pek çok tapeler ortaya çıktı ve bu tapelerde bakanların, bürokratların ve Erdoğan ailesi, hısım ve akrabalarının pek çok yolsuzluk, rüşvet, zimmet ve imâr hile hurdaları ile mal edindikleri iddia edildi. Böylesine vahim iddialar karşısında Erdoğan’ın tercihi “Hukukun gereği ve adaletin tecellisi” değil, her türlü iddianın hukuka deli gömleği giydirilerek örtülmesi ve vazifesini yapan kamu görevlilerinin burnundan fitil fitil getirilmesi oldu. 
Gerçekten masum olsanız sizin tercihiniz de Erdoğan’ın bu tercihi gibi mi olurdu?
Öcalan, PKK ve Büyük Orta Doğu Projesi sahipleri Türkiye’nin bir bölümüne Kürdistan dedi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı, “Siz kimin ülkesini parça parça ediyorsunuz, bu toprakların her santimetrekaresi Türkiye” demek yerine, tercihini, BOP’çular ve PKK’dan yana yaptı, ülkesinin bir bölümüne “Kürdistan” dedi.
Siz de mi aynı durumda Öcalan ve BOP’çuların suflörü olup ülkenizin bir bölümüne “Kürdistan” demeyi tercih ederdiniz?
Yahudi Lobisi tarihinde ilk defa bir Müslüman’a “Yahudi Cesaret Ödülü” verdi ve Erdoğan da bu ödülü kabul ederek tercihini Siyonizm’in alkış ve taltifinden razıyım şeklinde yaptı. Siz Siyonizm’den böyle bir ödülün iyi niyetle verildiğine inanır ve bu ödülü kabul eder miydiniz?
“Süpürmeyin kullanın”ı içine sindirdi. “Sesini özledim” diyerek; Obama’ya, Refik-i a’la’ya varmış Resullulah’tan sonra Medine’lilerin ezanına hasret kaldığı Bilalî Habeşi muamelesi yaptı...
Sizin tercihiniz de Müslümanların her türlü kötülüğü hak ettiğine inanan Obama’nın sesini özlemek şeklinde mi olurdu?
Siz domuz etinin kasaplık hayvan statüsüne getirilip kasaplarda satılmasını ve zinanın suç olmaktan çıkarılmasını tercih eder miydiniz?
Bu listenin metrelerce uzayacağını sizler de tahmin edersiniz. Eğer benzer durumlarda tercihiniz Erdoğan’ın tercihi gibi olmayacaksa, o zaman, sandıkta tercihiniz niye Erdoğan oluyor?
Bunun bir izahı var mı?

Yazarın Diğer Yazıları