Kavgayı başkan çıkardı dayağı futbolcular yedi. Olay maçta oynayan futbolcu konuştu

Kavgayı başkan çıkardı dayağı futbolcular yedi. Olay maçta oynayan futbolcu konuştu
İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grup’ta Hamidiye Gençlikspor - Yeni Levent Konaklarspor karşılaşmasına maçtan çok maç sonu yaşanan olaylar damga vurdu. Yeni Levent Konaklarspor Başkanı İbrahim Dülgar yaptığı açıklamada kendilerine infaz yapıldığını ve 17 yaşındaki bir futbolcularının çenesinin kırıldığını söyledi. Hamidiye Gençlikspor’un bir futbolcusu ise Dülgar’ın küfür ve hakaretlerle olayın fitilini ateşlediğini ve 17 yaşındaki Hamidiye Gençliksporlu futbolcuyu yumrukladığını aktardı. Gün sonunda olan futbo

İSA KARAARSLAN / YENİÇAĞ

İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grup’ta oynanan ve 1-1 sona eren Hamidiye Gençlikspor-Yeni Levent Konaklarspor maçının ardından çıkan olaylarda konuk takım futbolcusu Okan’ın çene kemiği kırıldı. Talihsiz futbolcunun bir ay boyunca sıvıyla beslenmek zorunda kalacağı açıklandı.

Yeni Levent Konaklarspor Kulübü Başkanı İbrahim Dülgar maç sonrasından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Çok büyük trajedi olabilirdi. Bize sahip çıkan Ümraniye Belediyesi’nin şoförüne canı gönülden teşekkür ederiz. Saldıranlar 30 ila 50 kişi arasındaydı. Yedek oyuncularından biri infaz yaptı 2 kişiyi yumrukladı. Futbolcumuz Okan Kaya’yı tek yakalayarak ansızın yumruk atarak çenesini ve burnunu kırmıştır. Rakip kaleci ve rakip sağduyulu yöneticiler sayesinde linç engellenmiştir” ifadelerini kullandı.

"17 YAŞINDAKİ KARDEŞİMİZE YUMRUK ATTI HAKARET VE KÜFÜRLERLE OLAYIN ATEŞLENMESİNİ SAĞLADI"

Haberin kamuoyunda yankı uyandırmasının ardından gazetemize ulaşan Hamidiye Gençliksporlu bir futbolcu yaşanan olayların Dülgar’ın aktardığı gibi olmadığını belirtti. Hamidiye Gençliksporlu futbolcu Yeni Levent Konaklar Başkanı İbrahim Dülgar’ın maç devam ederken saha dışında futbolculara hakaretler ve küfürler ederek olayların fitilini ateşlediğini belirterek şu ifadelere yer verdi: 

“Videoda da net bir şekilde görüldüğü üzere kırmızı üst giymiş Yeni Levent Konaklar’ın başkanı İbrahim Dülgar ayırmak için araya giren henüz 17 yaşındaki genç kardeşimize attığı yumruk atıyor. Olayları sadece biz yapmışız gibi görünmesinden rahatsız oldum. Maç devam ederken sahanın dışından futbolculara karşı ettiği hakaret ve küfürler olayların ateşlenmesini sağladı ve daha sonra olaylar buralara kader geldi.”

İşte söz konusu video:

İlgili Haberler