Başkan milyonluk cipi itfaiye öncü aracı diye aldı makam arabası yaptı

Başkan milyonluk cipi itfaiye öncü aracı diye aldı makam arabası yaptı
MHP'li Düzce Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan'ın, yaklaşık değeri 1. 800 bin TL olan lüks cipi "İtfaiye öncü aracı" adı altında vergisiz olarak 580 bin TL'ye satın aldığı iddia edildi. Başkanın söz konusu aracı makam aracı olarak kullandığı öğrenildi.

duzcetv.com''da yer alan habere göre, 15 bin nüfusu olan ve 2 bin 517 oyla seçimi kazanan MHP''li Düzce Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan''ın, 1 milyon 800 bin liralık makam aracı aldığı iddia edildi. Başkanın, 2021 model Volvo Jeep''i "İtfaiye öncü aracı" adı altında vergisiz olarak 580 bin TL''ye satın aldığı ortaya çıktı.

2 kez iptal edildikten sonra Nisan ayında gerçekleşen ihale ile itfaiye öncü aracı satın alındı. Belediye Başkanı MHP''li Muharrem Tozan satın alınan lüks cipi makam aracı yaptı.

Eski Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in "Herkes Audi’ye binerken yanlarına Passat mı çekeyim" sözleri Türkiye''nin gündemine oturmuştu. Son olarak Bacanağı Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan’ın kendisine 1.8 milyon liralık makam aracı almasıyla bu tartışmalar tekrar alevlendi.

 

İlgili Haberler