Batman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tıbbi malzeme satın alacak

Batman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tıbbi malzeme satın alacak
Batman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tıbbi malzeme satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da, “25 KALEM PATOLOJİ LABORATUVARI SARF VE TIBBİ SARF MALZEME ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” Denildi.

Adı: 25 KALEM PATOLOJİ LABORATUVARI SARF VE TIBBİ SARF MALZEME ALIMI Niteliği, türü ve miktarı : 25 KALEM PATOLOJİ LABORATUVARI SARF VE TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Malın/İşin teslim süresi 365 takvim günüdür. Sözleşmenin imzalanmasını takip eden 365 gün içerisinde idarenin yazılı talebi üzerine yüklenici malzemeleri peyder pey teslimini gerçekleştirecektir.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 17.08.2022 - 10:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

İhale komisyonumuzca yapılacak olan değerlendirmelerde yeterlik kriterlerini sağlayan ve en avantajlı teklifi veren 1. ve 2. İstekli firmalardan ihale komisyonu tarafından belirtilecek tarih ve saatte yeterlik tablosunda beyan ettikleri belgeler ile verdikleri kalemlere ait :1- Üretici veya tedarikçi firmanın, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olduğuna ve/ veya Ürün Takip Sistemine (ÜTS) kayıtlı olduğuna dair belge 2- Teklif edilen ürünün/cihazın Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olduğuna dair belge (Teklif edilen ürün ile kayıtlı etiket adı uyumlu olmalıdır.), 3- İstekli firma bayi ise, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında üretici ve ya tedarikçi firmanın bayisi olduğuna dair belge Yukarıdaki şartları kanıtlayıcı belgeler, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası internet sayfasından elde edilecek ve çıktıları ihale dosyasında sunulacaktır. Teklif edilen ürünler, Tıbbi Cihaz Yönetmeliği kapsamında değilse, kapsamda olmadığını açıklayan istekli beyanı. Kapsam dışı olduğu, ayrı bir beyan yerine Birim Fiyat Teklif Cetvelindeki “Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması” kısmında da belirtilebilir.