Bayramın ilk saatlerinde kaza bilançosu! Trafik kurallarını yabana yaşamı riske atma

Bayramın ilk saatlerinde kaza bilançosu! Trafik kurallarını yabana yaşamı riske atma
Yapılan tüm uyarı ve denetimlere rağmen kural tanımaz sürücüler, trafik canavarına davetiye çıkarıyor. Kurban Bayramı'na girdiğimiz ilk saatlerden itibaren yurt genelinde kazalar olmaya başladı. Sivas'ta iki otomobil çarpıştı, 4 çocuk 8 kişi yaralandı. Bolu'da ise otobüs kamyonla çarpıştı.

Kurban Bayram tatili nedeniyle bugün 00.00'dan itibaren yollarda yoğunluk oluşurken, uyarılara ve alınan önlemlere karşın birçok trafik kazaları meydana geldi.

SİVAS'TA 4'Ü ÇOCUK 8 YARALI

Sivas'ın Gemerek ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 4'ü çocuk 8 kişi yaralandı.
Kürşat Durmuş otomobil, Kadir Güleç'in kullandığı otomobille kavşakta çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle otomobillerden biri ters dönerken, kazayı görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada sürücüler ile otomobillerdeki Nevzat, Emine Karakoç ile 5 yaşındaki Hasan Emir, 3 yaşındaki Betül Nisa ile 11 yaşlarındaki Eren ve Yaser Durmuş yaralandı.

Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafıından hastaneye kaldırıldı. .

YOLCU OTOBÜSÜ İLE KAMYONET ÇARPIŞTI

Bolu TEM yolu üzerinde otobüsle çarpıştıktan sonra beton bariyerlere vurarak devrilen kamyonetteki 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM’in Ankara yönünün bir süre trafiğe kapatılması uzun araç kuyruklarına neden oldu.

Ankara istikametine giden Ahmet Koçyiğit yönetimindeki kamyonet, aynı yönde ilerleyen ve 34 yolcusunun bulunduğu Engin Demirel yönetimindeki yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Otobüsle çarpıştıktan sonra orta refüjdeki beton bariyerlere vurarak devrilen kamyonetin sürücüsü ile araçtaki Özlem, Fatih, Emir Salih ve Miraç Koçyiğit yaralandı.

Yolcu otobüsünde ise yaralanan olmadı.

Kendi imkanlarıyla devrilen kamyonetten çıkan yaralılar, ihbarla olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardında hastanelere kaldırıldı.

yolcu-otobusuyle-carpisan-kamyonetteki-5-kisi-yaralandi-7884-dhaphoto1.jpgyolcu-otobusuyle-carpisan-kamyonetteki-5-kisi-yaralandi-7884-dhaphoto2.jpgyolcu-otobusuyle-carpisan-kamyonetteki-5-kisi-yaralandi-7884-dhaphoto3.jpgyolcu-otobusuyle-carpisan-kamyonetteki-5-kisi-yaralandi-7884-dhaphoto5.jpgyolcu-otobusuyle-carpisan-kamyonetteki-5-kisi-yaralandi-7884-dhaphoto4.jpgyolcu-otobusuyle-carpisan-kamyonetteki-5-kisi-yaralandi-7884-dhaphoto6.jpgsivasta-iki-otomobil-carpisti-4u-cocuk-8-yarali-4872-dhaphoto1.jpgsivasta-iki-otomobil-carpisti-4u-cocuk-8-yarali-4872-dhaphoto2.jpgsivasta-iki-otomobil-carpisti-4u-cocuk-8-yarali-4872-dhaphoto3.jpg