Bayrampaşa'daki çiğköftecide pes dedirten olay. Vay vicdansız vay

Bayrampaşa'daki çiğköftecide pes dedirten olay. Vay vicdansız vay
İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinin Kartaltepe Mahallesi’nde bulunan bir çiğköftecide, bağış toplamak üzere tezgâha konulan sadaka kutusu çalındı. Dükkanın girişinde bulunan kutuyu olduğu yerden çıkaran şahıs, kutuyu alıp hızla olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

DHA’da yer alan habere göre, Bayrampaşa’da bir çiğköfteci dükkanının sadaka kutusu müşteri gibi gelen kişi tarafından çalındı.

Olay, Bayrampaşa, Kartaltepe Mahallesi''nde dün öğlen saatlerinde meydana geldi. Şüpheli, çiğ köfte dükkanın önünden geçerken, içerde kimsenin olmadığını gördü. İçeri giren şüpheli daha sonra tezgah üzerinde bulunan sadaka kutusunu alıp hızla işyerinden ayrıldı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olaydan 3 saat sonra sadaka kutusunun yerinde olmadığı fark eden işyeri sahibi güvenlik kamera görüntülerini izlediğinde kutunun çalındığını gördü.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Çiğ köfteci dükkanında yaşanan hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde, içeri giren cerrahi maskeli şüphelinin sağına ve soluna baktığı, daha sonra tezgah üzerinde bulunan sadaka kutusuna almaya çalıştığı, bu esnada gelen bir ses üzerine tezgahtan uzaklaştığı görülüyor. Kısa bir süre sonra yeniden sadaka kutusuna yönlen şüpheli sadaka kutusunu alıp, koşar adımlarla işyerinden çıktığı güvenlik kamerasına yansıyor.

 

İlgili Haberler