Destici’den iktidara beklenmedik çıkış: Bir an önce hayata geçirmeli

Destici’den iktidara beklenmedik çıkış: Bir an önce hayata geçirmeli
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Devlet, vatandaşına akaryakıt başta olmak üzere, temel gıda maddeleri ve ihtiyaç maddelerini ucuza alacak çözümleri bir an önce üretmeli ve bunları bir an önce hayata geçirmelidir” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Konya’da partisinin bir düğün salonunda düzenlediği iftar programında konuştu.

“DEVLET BİR AN ÖNCE HAYATA GEÇİRMELİ”
Ekonomik krize ve fırsatçılara ilişkin çok konuşulacak bir çıkışa imza atan Mustafa Destici, "Devlet, elindeki tüm imkanları vatandaşı için kullanmalı ve vatandaşına akaryakıt başta olmak üzere, temel gıda maddeleri ve ihtiyaç maddelerini ucuza alacak çözümleri bir an önce üretmeli ve bunları bir an önce hayata geçirmelidir." ifadelerini kullandı.

"HUKUK GEREKLİ CEZAYI VERECEK"
Mustafa Destici ayrıca şunlar belirtti:

"Devlet, elindeki tüm imkanları vatandaşı için kullanmalı ve vatandaşına akaryakıt başta olmak üzere, temel gıda maddeleri ve ihtiyaç maddelerini ucuza alacak çözümleri bir an önce üretmeli ve bunları bir an önce hayata geçirmelidir.

Burada fahiş zamlardan en çok dikkat çekenlerin başında sebze ve meyveler gelmektedir. Buradan ne üretici memnundur, ne tüketici memnundur. Maalesef arada sebze ve meyve başta olmak üzere bazı gıda ve temel ihtiyaç maddelerinde fırsatçılar, günü fırsat bilerek maalesef halkın alım gücünü daha da zorlaştırmaktadır. Bazı ürünleri değerinin çok üstünde pazarlamakta ya da satmaktadır.

Bu fırsatçılığı, karaborsacılığı, soygunculuğu yapanlara öncelikle yüksek düzeyde para cezası verilmeli. Yine mi yapıyor, o zaman iş yerini kapatacaksınız. Bir daha açamayacak. Hukuk gerekli cezayı verecek."

İlgili Haberler