Bebek bezine yapılan zammı görenin gözleri yerinden çıktı. Hazırlayın kumaşları

Bebek bezine yapılan zammı görenin gözleri yerinden çıktı. Hazırlayın kumaşları
Market ürünlerine yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi. Bir markanın bebek bezi fiyatı tam 52 TL arttı.

Cumhurbaşkanı en az 3 çocuk talimatını hemen hemen her düğün töreninde tekrarlarken son gelen bebek bezi zammı çocuk yapmayı düşünen anne ve babaları bir kez daha karamsarlığa itecek. Bebek bezinin fiyatına zam gelirken 52’li bebek bezinin fiyatı 52 TL arttı.

BEBEK BEZİNİN FİYATI UÇTU

Türkiye’deki ekonominin kötü gidişatı enflasyonu son 19 yılın en yüksek seviyesine çıkardı. Hemen hemen her ürüne yüzde yüzün üzerinde zam gelirken yeni yılın ilk ayında da zam furyası devam ediyor. Son olarak sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde bebek bezinin fiyatına gelen zam anne babaları kara kara düşündüreceğe benziyor.

Zam günlüğü isimli sosyal medya sayfasında paylaşılan fotoğrafa göre bebek bezinin 62’li fiyatı 106,25 TL’den 158,90 TL’ye çıktı. Söz konusu paylaşımın altına “Olsun aylık enflasyon %11. Bunlar bize sökmez. Nebati bakanımın kurt bakışlı gözleri yeter, Bari fırsat paket ibaresini kaldırsınlar. Sigara içmesinler arabaya bilmesinler tatile gitmesinler diyenler şimdi kendi faturalarını ödeyemiyor evine et tavuk süt peynir meyve sebze alamıyor işte şimdi aynı gemideyiz sağcısı solcusu yok bu işin davamız ekmek olmadığı sürece daha çok zorluklar görürüz” gibi yüzlerce mesaj geldi.

 

İlgili Haberler