Behzat Ç'de o iki isim yok!

Behzat Ç'de o iki isim yok!
Behzat Ç yeniden yayınlanacak olması hayranlarını sevindirirken dizinin oyuncu kadrosu çok merak ediliyor. Behzat Ç ilk kadrosundan iki önemli ismin kadroda olmayacağı iddia edildi. İşte detaylar.

Bir döneme damga vuran Behzat Ç yeni oyuncu kadrosu belirlemeye çalışıyor. Dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlayacağı öğrenildi. İki önemli oyuncunun kadroda olmayacağı öğrenildi.

Cezaevinde olan Emrah Serbes'in aynı adlı eserinden uyarlanan diziyi senarist Ercan Mehmet Erdem yeniden yazmaya başladı. Eski ekibi bir araya getirmek için harekete geçen Serdar Akar'ın yöneteceği dizinin çekimlerine haziran ayında başlanması planlanıyor. Dizinin yeni bölümlerinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ise merak konusu oldu.

SEDA BAKAN VE FATİH ARTMAN KADRODA OLMAYACAK

'Behzat Ç.'nin en renkli karakterlerinin başında gelen Harun'a hayat veren Fatih Artman'ın yeni kadroda olmadığı öğrenildi. Kulislerde Harun'un tayini çıkmış gibi gösterileceği ve yerine yeni bir karakterin hikâyeye dahil edileceği konuşuluyor.

Anne olmaya hazırlanan Seda Bakan'ın da yer almayacağı yeni kadro için, eski bölümlerde 'Ercüment Çözer' rolünü canlandıran Nejat İşler'le de görüşülüyor.