“Beka hamaseti ile bu milleti küçümsüyorsunuz”

“Beka hamaseti ile bu milleti küçümsüyorsunuz”
İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, ‘beka sorunu’ söylemi ile Türk Milleti’nin küçümsendiğini ifade etti, “Beka hamaseti ile bu milleti küçümsüyor ve zayıf gösteriyorsunuz. Türkiye ve Türk Milleti, Cukka İttifakından büyüktür.” Açıklamasını yaptı.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Cumhur İttifakı kanadından yerel seçim sürecinde yapılan açıklamalarda ortaya koyulan ‘beka sorunu’ söylemini eleştirdi. Türkkan, kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, “AKP dışında kim siyaset yapıyorsa herkes terörist, herkes vatan haini. Bu rejimin adı ne oluyor o halde?” ifadesini kullandı. Türk Milleti’nin tarihinde çok daha sıkıntılı günler geçirdiğini, bu dönemdeki kadar ‘beka sorunu’ açıklaması görülmediğine vurgu yapan Türkkan şu mesajları paylaştı:

“TÜRK MİLLETİ ‘CUKKA İTTİFAKI’NDAN BÜYÜKTÜR”

“Türk Milleti, soğuk savaş döneminde bile beka hamaseti duymamıştır. Sovyetlerin toprak istediği dönemde bile beka kaygısı, Türkiye'ye yok olacak korkusu yoktu. Türkler, Anadolu'yu Selçuklu'dan başlayarak vatan kılmıştır. Türk Milleti için Anadolu mukaddestir. Beka hamaseti ile bu milleti küçümsüyor ve zayıf gösteriyorsunuz. Türkiye ve Türk Milleti, Cukka İttifakından büyüktür.”

54279194_285157472379163_6621307658676731904_n.jpg