Bekir Ağırdır kimdir? KONDA Araştırma sahibi Bekir Ağırdır nereli?

Bekir Ağırdır kimdir? KONDA Araştırma sahibi Bekir Ağırdır nereli?
Türkiye’de gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde FOX TV’de yer alan seçim özel programına konuk olan Bekir Ağırdır sosyal medyada gündem oldu. Peki, Bekir Ağırdır kimdir? KONDA Araştırma sahibi Bekir Ağırdır nereli?

KONDA Araştırma sahibi Bekir Ağırdır FOX TV kanalında yayınlanan seçim özel programının konukları arasındaydı. Peki, Bekir Ağırdır kimdir? KONDA Araştırma sahibi Bekir Ağırdır nereli?

BEKİR AĞIRDIR KİMDİR?

Bekir Ağırdır, 1956'da Denizli'de doğdu.

1979 yılında ODTÜ İktisadi ve İdarî Bilimler Fakültesi'nin işletme bölümünden mezun olan Bekir Ağırdır, çeşitli şirketlerde yöneticilik yaptı ve 2003 ile 2005 yılları arasında Tarih Vakfı'nın genel müdürlüğünü yaptı.

Bekir Ağırdır 2005 yılında göreve başladığı KONDA Araştırma ve Danışmanlık bünyesinde genel müdürlük görevini yürütmektedir.

Demokratik Cumhuriyet Programı'nın kurucu üyelerinden biri olan Bekir Ağırdır, TESEV başkan yardımcılığı ile TESEV ve TÜSES vakıflarının yönetim kurullarında da görev yapmaktadır.

Bekir Ağırdır, Oksijen ve T24 internet gazetelerinde yazmakta ve Türkiye'deki siyasî iklim ve toplumsal değişimler üzerine gerçekleşen yayınlarda yorumcu olarak yer almaktadır.

BEKİR AĞIRDIR’IN ESERLERİ

Hikayesini Arayan Gelecek

İlgili Haberler