Belhanda takımdan ayrılma talebini yönetime iletti

Belhanda takımdan ayrılma talebini yönetime iletti
Galatasaray’da takımdan ayrılma ihtimali bulunan isimler arasında yer alan Belhanda, yönetime talebini iletti. Faslı oyuncunun takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Galatasaray'da hala forvet ve stoper transferlerinin sonlandırılamaması sıkıntı yaratırken, içeriden bir ayrılık talebi geldi. Geçen sezonun başında Dinamo Kiev'den 8 milyon euroya transfer edilen Younes Belhanda, ayrılık isteğini yönetime iletti.

Fanatik gazetesinin haberine göre, Faslı oyuncu, Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı yönetimin tepkisini çekmiş, daha sonra ise Fenerbahçe derbisinde olayların başlamasında pay sahibi olduğu gerekçesiyle 200 bin euroluk ceza almıştı.

Aralık ayında kesilen bu cezanın ardından Belhanda ayrılığı kafasına koydu ve devre arasının gelmesiyle de bu talebini yönetime iletti.

Yıldız isim için Suudi Arabistan'dan birkaç kulüp, Monaco ve Nice Galatasaray'la temas halindeler...

Galatasaray'a teklif edilen bonservis ücretleri ise yönetimin düşüncesinin çok uzağında. 3-4 milyon euro civarındaki öneriler Galatasaray tarafından şu ana kadar birçok kez reddedildi.

Belhanda'nın maaşının yüksekliği de Galatasaray'ın onu göndermeye sıcak bakmasının bir sebebi ancak istenilen bonservis bedelinin hala teklif edilmemesi transferi şu an için engelliyor.