Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Fenerbahçe derbisi biter bitmez Nihat Özdemir'i aradı! Görüşme sonrası Fırat Aydınus için hangi karar alındı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Fenerbahçe derbisi biter bitmez Nihat Özdemir'i aradı! Görüşme sonrası Fırat Aydınus için hangi karar alındı
Süper Lig’in 17.haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın karşılaştığı derbi mücadelesi 2-2 berabere sonuçlandı. Hakem Fırat Aydınus’un maç içinde verdiği tartışmalı kararlar sonrası Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin maç bitiminde TFF Başkanı Nihat Özdemir’i telefonla aradığı ve isyan ettiği ortaya çıktı.

Aytunç AKIN // Yeniçağ // ÖZEL

Spor Toto Süper Lig’in 17.haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve 2-2 biten derbinin hakemi Fırat Aydınus skandal kararlara imza attı. Maç sonu gerek sosyal medyada gerekse televizyonlarda Aydınus’un Sarı Lacivertliler lehine verdiği penaltı konuşuldu.

MAÇ SONU TELEFONA SARILDI

Mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, TFF Başkanı Nihat Özdemir’i aradığı ve isyan ettiği ortaya çıktı.

"BU ADAMA MAÇ VERMEYİN ARTIK"

Başkan Çebi’nin Özdemir’e, “Bizi böyle mi cezalandırıyorsunuz. Hep bunları mı yaşayacağız. Böyle skandal penaltı mı olur! Resmen doğradı bizi. Bu adama artık maç vermeyin” dediği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Aydınus, maçın başlarında Fenerbahçe atağında Rossi’yi marke etmeye çalışan Larin’in koluna çarpan topa penaltı kararı verdi. VAR’da bulunan Hakan Ceylan’ın ‘izle’ çağrısına uymayan maçın hakemi Aydınus, direkt penaltı noktasını gösterdi.

AYDINUS GÖREV ALAMADI

Özdemir’in VAR kayıtlarını da inceleyerek Aydınus’un çağrıya uymadığını gördü. Performansından memnun kalınmayan Aydınus’un 18.haftada görev almaması yönünde talimat verdiği belirtildi. VAR’da bulunan Hakan Ceylan ise görevine devam etti ve 18.haftada oynanan iki maçta VAR hakemi olarak görev aldı.

Özdemir''in Aydınus''u uzun bir süre dinlendirilmesini istediği gelen haberler arasında.