Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a flaş gönderme

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a flaş gönderme
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray derbisi öncesinde gündemdeki konularla ilgili açıklama yapıyor.

ÇEBİ''NİN AÇIKLAMALARI

"TFF bizim üst kurulumuzdur. Kararın sonucunu bekleyip görmek lazım. TFF''nin kararı yanlıştır diyememeyiz, bütün kulüpler hakemlerden rahatsızdı. Umarım devam edecek hakemler, TFF ve kulüpleri zor durumda bırakmayacak şekilde maçlarını yönetmeye devam ederler."

"BU KARARLA İLGİLİ TFF İLE GÖRÜŞMEDİK"

"Kulüplerimiz zamanlama olarak bunun yanlış olduğunu söylemişlerdir ama ben buna katılmıyorum, sonuçları görmeden yorumu doğru bulmuyorum. Sonuçların iyi olmasını diliyorum.

Bu kararla ilgili TFF ile görüşmedik. Kulüplerin bu işle alakasının olmadığını söylediler. Beşiktaş olarak kendi menfaatlerimiz için böyle bir şey talep etmeyiz. Bize iyi olsun, başkalarına kötü olsun gibi adaletsiz bir şey asla istemeyiz."

"ELLERAY''IN RAPORUNU BEKLEMEK DOĞRU OLMAZDI"

"David Elleray''nin raporu sistemle alakalı. Bu yüzden bu rapor beklemenin doğru olacağı fikrine katılmıyorum."
 

"DERBİ OYNANIR!"

Galatasaray derbisi ertelenecek mi?

Ahmet Nur Çebi: "Galatasaray ve TFF''den ertelemeyle ilgili bir karar gelmedi. Bu konuyla ilgili karar zaten bellidir. Kulüplerin oynadıkları maçlara, havanın şekline göre değişmez. Hava şartları uygunsa, maç oynanır."

"İSTERLERSE BİZİM STADYUMDA OYNAYALIM"

"Ülke puanına sadece Galatasaray katkı vermedi. Konu sadece sahanın oynanabilir durumda olmasıysa, bizim sahamız müsait. İsterlerse Olimpiyat da oynarız. İsterlerse Barcelona maçını bizim sahamızda oynasınlar. Galatasaray stat bulur, bu yüzden maç ertelenmez".

"HAKEMLER KONUŞSUN, BASKI AZALSIN"

"Hakemler çıksın konuşsun. VAR kayıtları açıklansın. Hakemlerle ilgili gizlilikler olmasın. Maçların hakem ataması matematik usulü olsun. Böylece baskılar azalsın. David Elleray''e bunları aktardım. Raporuna nasıl aktaracak bilmiyorum."

"YABANCI HAKEMLE ALAKAMIZ YOK"

"Türk hakemleri maçları yönetmeli, mümkünse gençler olmalı. Derbi gibi özel maçlarda yabancı hakem olabilir. Şu an devam eden hakemlerin içinde Beşiktaş''a zarar verenler var. Yani bu konuyla alakamız yok. TFF, kulüplerden aşırısı baskı gördü ve bu çözümü buldular"

"BASKET TAKIMI HABERLERİ YALAN"

"Basket takımın oyuncularının ödemeleri yapılıyor. Sporcularımızla bir sorun yok, bu haberler art niyetli kişiler tarafından yaptırılmaktadır. Mağdur olan yoktur."

TALISCA SORUSUNA CEVAP

"Bütçemiz belli. Ceyhun Kazancı ile bütçelerimizi gözden geçiriyoruz. Taraftarı mutlu edecek her şeye hazırız. Ancak getireceğiniz futbolcunun maaşını ödeyemezseniz, bu kulübe zarar. Beşiktaş''ın bütçelerinde oynarsa, gider sırtımda taşır ve buraya getiririm. Olmayacak duaya amin demem. Ancak şartlarımıza uymalı. Uymayacaksa, Allah başka ülkelerde, başka takımlarda yolunu açık eylesin."