Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a hodri meydan! Kardeş... Seninle hesaplaşacağız ama...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a hodri meydan! Kardeş... Seninle hesaplaşacağız ama...
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2020 için yapılan İdari ve Mali Genel Kurul'da Fikret Orman'a yanıt verdi. Başkan Çebi, "Kardeş, seninle helalleşeceğiz ama başkanlığım bittikten sonra" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş''ta 2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısı Akatlar Spor Kompleksi''nde gerçekleştirildi. Genel kurulda konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, ibra edilmeyen eski başkan Fikret Orman''ın açıklamalarına yanıt verdi.

Çebi, eski başkan Orman için şu ifadeleri kullandı:

"Raporu açıklayana kadar hani nerde rapor, yok böyle bir rapor. Rapor açıklayınca da şimdi hiçbir şey yapamazlar. Yahu nerden biliyorsun bir şey yapamayacağımızı. Bekleyin. KPMG raporu için bu rapor daha önce hazırdı dediler. Genel sekreterim açıkladı, 2 gün önce geldi elimize. Pandemi vardı pandemiyi mi kaldıracağız. 200 saat, 200 gün 3 kişi çalışmış. Yok, inanmıyorlar. Fikret Orman döneminde bazı kararlara neden şerh koymadın deniyor. Beyler ben yönetim kurulunda değildim geldiğimde. Mali işlere baktım, sonra da futbol takımıyla ilgilendim. Başkan ne görev verirse onla ilgilenirsin Beşiktaş''ta."

"Sana insanlar Fikret Orman Paralar Nerde derken insanlar sana bu raporu koyarak önüne iyilik yapıyoruz. Çık akla kendini. Rapor diye bir şey olmasa insanlar hayatının sonuna kadar bunu bağıracaklar sana. Sana iyilik ediyoruz, bu kadar mı anlaması zor? Dün seyrediyorum, dağılmışlar, dağılmış... Biri toparlasın. Kendini toparlasın. Biz kimsenin kötülüğünü istemeyiz. Toparla kendini. Belki ilerde iyi Beşiktaşlı olur yeniden. Bu bir şanstır sizin için. Biz bunu yapıyoruz. Biz bunu yapmasak, senelerce diyeceklerdi. Eğer haklıysan, buyur hallet. Rapor da senin. Fikret Kardeş, seninle helalleşeceğiz ama Beşiktaş başkanlığım bittikten sonra. Bana neler yaptığını anlatamıyorum şimdi sanki bu yaşananlardan dolayı anlatıyor diyecekler diye korkuyorum. Ne zaman başkanlık biter o gün hesaplaşacağız."

FİKRET ORMAN NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, basın toplantısı düzenledi. Orman, dün gerçekleştirilen 2019 yılındaki 3 döneme ait olan mali kongrede, kendisi hakkında verilen ve kabul edilen "Kesin ihraç talebi''" ve açıklanan raporlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dün akşam yayınlanan raporun ardından toplantıya katılmaktan vazgeçtiğini belirten Orman, "İbra olup-olmamak önemli değil. Artık ortada bir rapor var ve bu rapora göre yargı adımını atacaktır." dedi.

102 milyon Euro''nun ne kadarının kendi dönemiyle alakalı olduğunu bilmediğini söyleyen Beşiktaş Eski Başkanı, bu raporun toplantıdan bir gün önce servis edilmesini alçakça olarak nitelendirdi.

Beraber çalıştığı arkadaşlarına da hakkını helal etmeyeceğini söyleyen Orman, Beşiktaş tarihinin en yüksek marka değerine sahip dönemin kendisine ait olduğunu belirtti.

Orman şöyle konuştu:

"Ben kimseden korktuğum için değil, kongrede oluşabilecek nahoş ortamların Beşiktaş ile anılmasına ve benim de o fotoğrafların içinde olmaya gönlüm el vermedi. Serdar Bilgili''nin bir kongresinden sonra yaşanan olaylar, hala hatıralarımızda. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Kavganın bile delikanlılığı vardır."

İlgili Haberler