Flaş... Flaş... Ahmet Nur Çebi'den Şenol Güneş açıklaması

Flaş... Flaş... Ahmet Nur Çebi'den Şenol Güneş açıklaması
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör planlamasıyla ilgili kendisine gelen soruyu yanıtladı. Çebi, "Şenol Güneş'i severiz, Beşiktaş'a ve Türk futboluna hizmetler verdi. Fakat benim teknik direktörüm Önder Karaveli'dir. Bitti." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı ekibin antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, gündemdeki sorulara yanıt verdi.

Şenol Güneş ile ilgili sorulan soruya ise Çebi, "Şenol Güneş''i severiz, Beşiktaş''a ve Türk futboluna hizmetler verdi. Fakat benim teknik direktörüm Önder Karaveli''dir. Bitti." yanıtını verdi.

Çebi, "Önder Karaveli ile yola devam edeceğimizi söyledik. Hocamızı seviyoruz ve mutluyuz. Şu ana kadar da başarılı sonuçlar aldı. Önder Karaveli bizim hocamızdır. Başka isimlerin konuşulmasını doğru bulmuyorum." dedi.

GEDSON TRANSFERİ

"Gedson, planladığımız bir transferdi." diyen Beşiktaş Başkanı, "Biz geçen seneden beri Gedson''u kadromuza almayı planlıyorduk ancak şartlarımız, bugün bu transferi yapabilecek hale geldi. Süreç daha erken başlamıştı. Bir başka takımın ilgilenmesi neticesinde talep ettiğimiz bir futbolcu değildi. Transferlerde rekabet bizim amaçladığımız bir olay değildir. Biz sadece istediğimiz futbolcuyu almak için yola çıkarız. Gedson transferi ne Beşiktaş''ı olduğu yerden yukarı çeker ne de transferi yapamayan Galatasaray''ı aşağı çeker." diye konuştu.

"MAALESEF GİTMEK İSTEMİYORLAR"

Kadro dışı bulunan futbolcularla ilgili de konuşan Ahmet Nur Çebi, "Kadro dışı olan arkadaşlar, maalesef gitmiyorlar. Ben anlamıyorum; nasıl bir futbolculuk, nasıl bir anlayış, nasıl bir profesyonellik? Yan tarafta koşarak 1-2 senedir para almayı içlerine sindiren arkadaşlarla yollarımızı ayırmakla doğru yapmışız." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler