Siyah-beyazlı kulüp, Everton'la sözleşmesi sona eren eski futbolcusu Cenk Tosun'u kadrosuna kattığını açıkladı.
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Biz ayrılamayız. Yuvana hoş geldin Tosun Paşa" ifadeleri kullanıldı.
Karakartal'da üçüncü sezonunu geçirecek olan Cenk Tosun, daha önceki maceralarında 3 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası sevinci yaşadı.
2018'de Everton'a 22.5 milyon pound gibi bir rakama transfer olan Cenk, halihazırda Süper Lig'den ihraç edilen en pahalı futbolcu unvanını elinde bulunduruyor.
İLGİLİ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.