Rıdvan Dilmen'den canlı yayında olay iddia! Beşiktaş, yıldızına ceza uyguluyor olabilir

Rıdvan Dilmen'den canlı yayında olay iddia! Beşiktaş, yıldızına ceza uyguluyor olabilir
TRT Spor'da Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Larin'in forma şansı bulamamasıyla ilgili konuştu. Dilmen, "Ceza mı uygulanıyor" dedi.

Beşiktaş, Süper Lig''in 22. haftasında deplasmanda konuk olduğu Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah Beyazlılar yakaladığı birçok fırsattan yararlanamadı.

Siyah Beyazlıların önemli isimlerinden Cyle Larin bu maçta yedek kaldı. TRT Spor''da karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Beşiktaş''ın golcü futbolcusu Larin''in forma şansı bulamamasıyla ilgili konuştu.

Beşiktaş''ta son zamanların en iyi performans gösteren oyuncusunun Larin olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Çok katkı sağlayan bir oyuncu ama özellikle son haftalarda bakıyoruz ki kulübeye yerleşti. Yönetimi suçlamak istemiyorum ama transfer görüşmelerinin neticelenmemesinden dolayı bir ceza mı uygulanıyor acaba? Akla o geliyor." dedi.

26 yaşındaki Kanadalı forvet Cyle Larin, Beşiktaş kariyerinde toplam 83 maçta oynadı. Larin, bu maçlarda 36 gol atarken, 9 da asist kaydetti.

 

İlgili Haberler