Beşiktaş, Sergen Yalçın'sız ilk maçına çıkıyor!

Beşiktaş, Sergen Yalçın'sız ilk maçına çıkıyor!
Beşiktaş, Süper Lig'in 16.hafta maçında kendi sahasında Yukatel Kayserispor'u ağırlayacak. Mücadele saat 19.00'da başlayacak. Sergen Yalçın'ın istifası sonrası takımın başında altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli yer alacak.

Spor Toto Süper Lig''in 16. haftasında Beşiktaş ile Yukatel Kayserispor karşı karşıya gelecek. Vodafone Park''taki karşılaşma saat 19.00''da başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

Ligde altışar galibiyet ve yenilginin yanı sıra 3 beraberlikle 21 puan alan siyah-beyazlı ekip, 9. sırada bulunuyor.

Bu sezon 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgiyle 19 puan elde eden Yukatel Kayserispor ise 13. sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ - KAYSERİSPOR MUHTEMEL 11''LER:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero Rıdvan, Atiba, Pjanic, Can, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Uğur, Carole, Campanharo, Emrah, İbrahim, Kemen, Thiam, İlhan

EKSİKLER:

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Mert Günok, Alex Teixeira, Gökhan Töre ve N''Koudou ile cezalı isimler Josef, Welinton ve Necip Uysal forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı ekipte ise Karimi, Mensah, İbrahim Akdağ, Cardoso sakatlıkları, Kolovetsios ve Gavranovic ise cezaları nedeniyle görev yapamayacak.

SERGEN YALÇIN''IN İSTİFASININ ARDINDAN İLK MAÇ

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın''ın istifa etmesinin ardından ilk resmi karşılaşmasına Yukatel Kayserispor karşısında çıkacak.

Bu sezon kötü sonuçlar alan ve zirve yarışının gerisinde kalan siyah-beyazlı ekip hafta içinde hareketli günler yaşadı. UEFA Şampiyonlar Ligi''nin son maçında Borussia Dortmund''a 5-0 yenilen Beşiktaş, grup mücadelesini sıfır puanla tamamladı. Ligde ve Avrupa''da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Sergen Yalçın, 9 Aralık Perşembe günü görevinden istifa etti.

TAKIM ÖNDER KARAVELİ YÖNETİMİNDE SAHAYA ÇIKACAK

Yalçın''ın istifasının ardından Yukatel Kayserispor karşısında takımın başında altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli yer alacak.

Siyah-beyazlı ekibin eski futbolcularından Serdar Topraktepe ise yardımcı antrenör olarak yedek kulübesinde bulunacak.