Beşiktaş'ın yeni sezon transfer hedefleri ortaya çıktı! İşte taraftarın merak ettiği o isimler

Beşiktaş'ın yeni sezon transfer hedefleri ortaya çıktı! İşte taraftarın merak ettiği o isimler
Ara transfer döneminde sessiz kalan Beşiktaş’ın yeni sezon için oluşturduğu transfer listesi belli oldu. Kartal, Gedson Fernandes haricinde 8 ismi daha kadrosuna katacak.

AYTUNÇ AKIN // YENİÇAĞ

Beşiktaş Kulübü, ara transfer dönemini sessiz geçirdi. Sezon sonu için sadece Gedson Fernandes transferini açıklayan Siyah Beyazlılarda rota sezon sonuna çevrildi. Listedeki isimler netleşmeye başladı.

Gedson hariç 8 transfer daha yapmayı planlayan Beşiktaşlı yöneticiler, iki stoper, bir sağ bek, iki orta saha, iki kanat oyuncusu, bir forvet takviyesi gerçekleştirmeyi düşünüyor.

Bu kapsamda; stoper bölgesi için Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı’yla söz kesen Kara Kartal, Hellas Verona forması giyen Koray Günter ile de temas halinde.. Sözleşmesi 2023 Haziran’da bitecek Günter için Beşiktaş anlaşma zemini arıyor.

Savunmanın sağına Rosier’e alternatif arayan Kartal, Sivasspor ile sözleşmesi sene sonu bitecek olan Ahmet Oğuz’u düşünüyor… 29 yaşındaki oyuncunun bedelsiz olarak takıma katılması planlanıyor.

Orta saha bölgesi için de iki oyuncu alacak olan Beşiktaş, takımda bulunan Miralem Pjanic ile 1 yıl daha devam etmeyi düşünüyor. Siyah Beyazlı ekip, takımda mutlu olan Pjanic için Barcelona görüşüyor.

Glasgow Rangers’ta oynayan ve sözleşmesi Haziran’da bitecek olan Aaron Ramsey’in de listede olduğu, transferi için tüm şartların zorlanacağı ifade edildi.

Atiba Hutchinson, Mehmet Topal ve Oğuzhan Özyakup’un bitecek olan sözleşmeleri sonrası Elneny ile de tekrar görüşülecek.

Kanat bölgesine ise iki takviye yapacak olan Siyah Beyazlılar, Milwall forması giyen Jed Wallace ile prensipte anlaştı..

Diğer kanat oyuncusunun ise Henry Onyekuru olması bekleniyor.

Hücum hattında da Michy Batshuayi’yle sezon sonunda vedalaşacak olan Beşiktaş yönetimi, Aaron Boupendza ve Lacazette isimleri üzerine yoğunlaştı.

Öte yandan Everton’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan takımın eski yıldızı Cenk Tosun için de şimdiden bir kişilik kontenjan ayrıldığı konuşuluyor.

 

İlgili Haberler