Beşiktaş, Saiss'i açıkladı: Astarı yüzünü geçti!

Beşiktaş, Saiss'i açıkladı: Astarı yüzünü geçti!
Beşiktaş, 1 milyon euro önerdiği, 1.5 milyon euro istediği için de gönderdiği Vida'nın yerine aldığı Romain Saiss'i açıkladı. Daha önce Saiss'e 1 milyon 400 bin euro ödeneceği ileri sürülmüştü. Ama gerçek çok farklı çıktı

Beşiktaş, 4 yıldır defansın bel kemiği olan Vida''ya sözleşmesi bitinde yıllık 1 milyon euro teklif etmişti. Hırvat futbolcu daha önce aldığı parada yarı yarıya indirim yapıp, 1.5 milyon euro istemiş, bunun üzerine de yollar ayrılmıştı.

Siyah beyazlı takım Vida''nın yerine Wolverhampton''dan Faslı stoper Romain Saiss''le anlaşmıştı. Takımıyla sözleşmesi sona erdiği için bonservis bedeli ödemeyen Beşiktaş''ın Saiss''e yıllık 1 milyon 400 bin euro vereceği ileri sürülmüştü.

Ancak Saiss bugün resmen açıklanırken, gerçek çok farklı çıktı. Bugün 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Faslı futbolcunun astarı yüzünü geçti!

Siyah beyazlı kulüpten konu ile ilgili olarak KAP''a yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbolcu Romain Ghanem Paul Saiss''ın transferi konusunda oyuncu ile 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2023-2024 sezonu sonuna kadar iki yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya sezon başına net 1.800.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.500 Avro maç başı ücreti ödenecektir." 

İlgili Haberler