Beşiktaş'a imza atma yarışı. Weghorst'la sözleşme imzalarken hem yönetici hem de sportif direktör de imza attı

Beşiktaş'a imza atma yarışı. Weghorst'la sözleşme imzalarken hem yönetici hem de sportif direktör de imza attı
Beşiktaş Wout Weghorst imza atarken hem yönetici Emre Kocadağ hem de Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın olması dikkati çekti. Üçünün de önünde ayrı ayrı imza dosyası olması dikkatlerden kaçmadı. taraftar arasında ise 'Hangisi transfer' esprisi patladı...

Beşiktaş, Weghorst''a sözleşme imzalattı. Sözleşme imzalanırken bir tarafında Asbaşkan Emre Kocadağ, diğer tarafında Sportif Direktör Ceyhun Kazancı vardı. Weghorst''la birlikte ikisinin de aynı anda imza atarak poz vermesi dikkat çekti.

Beşiktaş, Weghorst''u kadrosuna katarak büyük bir transfer başarısına imza attı. Ama başarıya ortak olmak çabası ortaya komik bir görüntünün çıkmasına yol açtı.

Sözleşme imzalanırken bir tarafında Asbaşkan Emre Kocadağ, diğer tarafında Sportif Direktör Ceyhun Kazancı vardı. Weghorst''la birlikte ikisinin de aynı anda imza atarak poz vermesi dikkat çekti, Bu başarıya ortak olma çabasıydı, aslında başarı benim diye öne çıkma gayretiydi.

Beşiktaş Kulübü, Weghorst''un maliyetini de açıkladı. Açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbolcu Wout François Maria Weghorst’un geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile 06.07.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere anlaşmaya varılmıştır. Burnley FC Kulübü’ne kiralama bedeli ödenmeyecektir. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 2.800.000 Avro garanti ücret ve ayrıca net 200.000 Avro Performans Primi Şirketimiz tarafından ödenecektir.”

İlgili Haberler