Beşiktaş'a Bruno Pinheiro'dan kötü haber! İşte en güçlü aday

Beşiktaş'a Bruno Pinheiro'dan kötü haber! İşte en güçlü aday
Beşiktaş, daha önce görüşme sağladığı Estoril'in teknik direktörü Bruno Pinheiro ile anlaşamadı. Pinheiro, dün gece yaptığı açıklamayla bu konunun kapandığını açıkladı. Bu durum sonrası Kartal'da rota yeniden Şenol Güneş'e döndü.

Sergen Yalçın ile yollarını ayıran ve bir süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş''a Portekiz''den kötü haber geldi. Siyah Beyazlılarda öne çıkan adaylardan biri olan Bruno Pinheiro açıklamalarda bulundu.

"HAYIR ONAYLAMIYORUM"

Portekiz Ligi''nin 15. haftasında Famalicao ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pinheiro, bir basın mensubunun "Beşiktaş 2. başkanının yakın zamanda İstanbul''da olacağınız yönündeki açıklamalarını onaylıyor musunuz?" sorusunu "Hayır, onaylamıyorum" diye cevapladı.

"BU KONU BENİM İÇİN KAPANDI"

Portekizli teknik adam geleceği ile ilgili gelen soruya ise "Bu konu benim için kapandı, kulübüm yarın açıklama yapacaktır" şeklinde cevap verdi.

DERBİDE ÖNDER KARAVELİ TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine U-19 teknik direktörü Önder Karaveli yönetiminde çıkacak. Siyah Beyazlı yönetim, devre arasına kadar Karaveli ile devam edecek.

ROTA ŞENOL GÜNEŞ

Başkan Ahmet Nur Çebi''nin 1 numaralı adayı olan Güneş konusunda yönetim kurulunda fikir birliği sağlanamamıştı. Pinheiro konusunda sorun çıkınca, yönetimde Şenol Güneş için ortak karar çıktı. 69 yaşındaki çalıştırıcı siyah-beyazlılarda yeniden göreve başlayabilir.