Beşiktaş'ın Alanyaspor maçı kadrosu belli oldu. Töre ve Ljajic kafilede yer aldı mı

Beşiktaş'ın Alanyaspor maçı kadrosu belli oldu. Töre ve Ljajic kafilede yer aldı mı
Beşiktaş, Süper Lig'in 12.haftasında yarın saat 19.00'da Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlıların maç kadrosu açıklanırken, Gökhan Töre ve Adem Ljajic ile korona virüs testi pozitif çıkan oyuncu Alanya kafilesinde yer alamayacak.

Süper Lig'in 12'nci haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın maç kadrosu açıklandı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenman, 1.5 saate yakın sürdü. İdman; sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Ardından pas, 5'e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları ile taktik programın yer aldığı uygulamalar yapıldı. Antrenman, tam sahada oynanan çift kale taktik maçı sonrası yapılan şut çalışması ile sona erdi.

510dd2182008889d9bcdc6c9ebe12123.jpg

3 EKSİK VAR

Sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ve Adem Ljajic ile korona virüs testi pozitif çıkan bir oyuncu kafilede yer almadı.

Teknik patron Sergen Yalçın, Alanyaspor sınavının kadrosuna şu futbolcuları dahil etti:

"Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Valentin Rosier, Francisco Montero, Fabrice N'Sakala, Welinton Souza, Domagoj Vida, Rıdvan Yılmaz, Serdar Saatçı, Josef de Souza, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Dorukhan Toköz, Bernard Mensah, Georges N'Koudou, Atakan Üner, Rachid Ghezzal, Güven Yalçın, Cyle Larin, Vincent Aboubakar."

epbzix7w4aabn5b.jpg