Beşiktaş'ın hoca adayları belli oldu

Beşiktaş'ın hoca adayları belli oldu
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılması sonrası yeni hoca arayışları başladı. Siyah Beyazlılarda Guti, Rıza Çalımbay ve Francesco Farioli isimleri öne çıktı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası''nı kazanmasına rağmen, bu sezon alınan başarısız sonuçların ardından Beşiktaş''ta Sergen Yalçın''la yollar ayrıldı. Beşiktaş ise yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

Genç ve başarıya aç yabancı bir teknik direktör getirmek ve yeni bir gelecek planlaması yapmanın da seçenekler arasında bulunduğu Siyah Beyazlılarda Andrea Pirlo , Guti ve Edin Terzic isimleri öne çıkan adaylar olarak görülüyor.

Bu arada Karagümrük''ün teknik direktörü Francesco Farioli de yönetimin belirlediği kriterlere uyan bir isim olarak ön plana çıkıyor.

Fanatik''in haberine göre, öte yandan yerli hoca listesinde ise Rıza Çalımbay öne çıkıyor. Sivasspor''da gösterdiği başarılı grafik ile isminden bahsettiren Çalımbay''ın sözleşmesinde yer alan ''Beşiktaş isterse, bedelsiz ayrılır'' maddesi dikkatleri çekiyor.

Başkan Ahmet Nur Çebi, teknik direktör konusunda yönetim kurulu üyeleriyle konuştuktan sonra adaylar ile görüşmelere başlayacak.