Josef De Souza'dan flaş açıklamalar. ''Kariyerimde bu kadar...''

Josef De Souza'dan flaş açıklamalar. ''Kariyerimde bu kadar...''
Beşiktaş'ın deneyimli oyuncusu Josef De Souza ''Ben kariyerimde futbola oynamaya başladığımdan beri hiçbir hazırlık kampında bu kadar fazla idman yaptığımı, çalıştığımı hatırlamıyorum ki bu çok iyi bir şey.'' dedi.

Beşiktaş ''ın tecrübeli orta saha oyuncusu Josef de Souza, "Geçen sene ne kadar başarısız olsak da taraftarlarımız stadyumu sürekli doldurdu. Onlarsız bir şey düşünemiyorum. Onlar olmasaydı geçen yıl ligi çok daha kötü bir durumda bitirebilirdik. Onlara geçen sezon yaşatamadığımız mutluluğu, sevinci bu sezon yaşatacağımızın sözünü veriyorum" dedi.

Yeni sezon öncesinde kaptanlık pazubandını alan Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, siyah-beyazlı ekibin Avusturya kampında açıklamalarda bulundu.

''''KARİYERİMDE BU KADAR ÇOK ÇALIŞTIĞIMIZI HATIRLAMIYORUM''''

Yoğun bir kamp döneminden geçtiklerini belirten Josef, bu çalışmanın meyvesini sezon içinde alacaklarını söyledi. Herkesin gerekli fedakarlığı gösterdiğine dikkat çeken tecrübeli futbolcu "Çok çalışıyoruz. Ben kariyerimde futbola oynamaya başladığımdan beri hiçbir hazırlık kampında bu kadar fazla idman yaptığımı, çalıştığımı hatırlamıyorum ki bu çok iyi bir şey.

Gerek hocalarımız gerek futbolcular hepimiz fedakarlık yapıyoruz. Bu fedakarlığın, çok çalışmanın, yoğun çalışmanın meyvesini de sezon başlayınca alacağımızdan hiçbir şüphemiz yok.

Şu an takımla beraberiz. Yeni arkadaşlarımızda geliyor. Bazı arkadaşlarımız da gelecektir aramıza. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Birbirimizle vakit geçiriyoruz ve idmanlarda iyi çalışıyoruz. Dediğim gibi meyvesini de alacağız" şeklinde konuştu.

JOSEF DE SOUZA KİMDİR?

Josef de Souza, Süper Lig takımlarından Beşiktaş''ta forma giyen Brezilyalı futbolcudur.

11 Şubat 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir ve şu anda 33 yaşındadır.

Brezilya, Rio de Janeiro''da doğmuştur.

Boyu 1.88 metredir ve ön libero mevkisinde oynamaktadır.

OYNADIĞI TAKIMLAR

Josef de Souza, alt yapı kariyerine Vasco da Gama''da 1998 yılında başladı. 2008 yılında aynı takımda profesyonel olarak oynadı.

Daha sonra sırasıyla Porto, Gremio, Sao Paulo, Fenerbahçe ve Al Ahli takımlarında oynadı.

Şimdi ise Süper Lig takımlarından Beşiktaş''ta forma giyiyor.

Brezilya milli takımının formasını da giymiştir.

 

İlgili Haberler