Galatasaray da istedi, neden Beşiktaş'ı seçti? İşte Muleka gerçekleri

Galatasaray da istedi, neden Beşiktaş'ı seçti? İşte Muleka gerçekleri
Beşiktaş'ın yeni transferi Jackson Muleka'yı Galatasaray'ın da istediği ileri sürüldü. Muleka'nın Beşiktaş'ı seçme nedenini ise menajeri açıkladı

Kasımpaşa''nın geçen sezonun devre arasında Standart Liege''den kiraladığı Kongolu futbolcu Jackson Muleka, Süper Lig''e damgasını basmıştı.

Muleka, 14 maçta Kasımpaşa forması giyerken, 12 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Sezonun bitmesinin ardından Muleka''ya Süper Lig''den transfer teklifleri yağmış, ancak kulübünün anlaştığı İngiltere''nin Burnley takımına gitmeye karar vermişti. Çalışma izninde problem çıkınca Muleka, Türkiye''den gelen teklifleri gündemine almış ve sonunda Beşiktaş''a imza atmıştı.

Muleka''nın menajeri Jean-Willy Ngoma, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulunurken, Beşiktaş''ı seçme nedenlerini de söyledi. Menajerin Kongolu futbolcunun transfer süreciyle ilgili anlattıkları şöyle:

- Valerien Ismael, Vodafone Park''taki Kasımpaşa maçındaki performansı sonrası Muleka''yı takip etmeye başladı ve onun alınmasını o gün istedi.

- Muleka, Beşiktaş kaybetmesine rağmen taraftarın stattaki tutkusundan çok etkilendi.

- Kasımpaşa tabii ki Jackson''a ilgi gösterdi. CEO Serkan Reçber''e gösterdiği sevgiden dolayı teşekkür ederim. Çok iyi insan. Galatasaray ''ın da Jackson''a büyük bir ilgisi oldu. Son anda Adana Demirspor da transfer için devreye girdi. Ancak biz Beşiktaş''ı seçtik.

- Beşiktaş gibi bir kulüpte üst düzey forvetlerin hedefi olmalı. Ama en önemlisi takımın şampiyon olması. Muleka''nın en büyük artısı çok hırslı bir futbolcu olması. Beşiktaş''a en iyi desteği verip, şampiyonluklar yaşamak istiyor.

İlgili Haberler