Beşiktaş'ta hedef 11 günde 3 galibiyet

Beşiktaş'ta hedef 11 günde 3 galibiyet
Belçika temsilcisi Genk karşısında kendi evinde 4-2 kaybeden Beşiktaş, son 4 maçta 3 mağlubiyet aldı. Son yılların en sert düşüşünü yaşayan siyah beyazlılarda, Teknik Direktör Şenol Güneş, kara bulutları dağıtmaya çalışıyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde Genk karşısında 4-2’lik mağlubiyet alan Beşiktaş, bu sonucun ardından son 4 resmi maçında 3. kez mağlubiyet aldı.

Son olarak Spor Toto Süper Lig’de 29 Eylül’de Kayserispor’u 2-0’lık skorla geçen Şenol Güneş’in öğrencileri; sonrasında Malmö’ye 2-0 yenilmiş, ligde ise Konyaspor’la deplasmanda 2-2 berabere kalıp ardından Göztepe’ye de 2-0 kaybetmiş; son olarak Genk karşısından mağlup ayrılarak taraftarını üzmüştü.

Takımın üzerinde kara bulutların dolaşması sonrasında teknik direktör Şenol Güneş harekete geçti. Güneş ve ekibi, önlerindeki 3 maçlık maratonu kazanıp hem ligde hem de Avrupa’da çıkış yakalamayı hedefliyor.

LİDERİN 4 PUAN GERİSİNDE

Ligde ilk olarak pazartesi günü Rizespor’u Vodafone Park’ta ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar, evinde rakibini devirip çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. 9 hafta sonunda Spor Toto Süper Lig’de 19 puanla lider Galatasaray’ın 4 puan arkasında bulunan Kartal, Rize mücadelesinin ardından 11. haftada Başakşehir deplasmanına gidecek. İstanbul temsilcisiyle oynayacakları mücadele sonrasında Beşiktaş’ın sıradaki durağı Genk olacak. Kartal, önce ligde 2’de 2 yapıp sonrasında Avrupa Ligi’ndeki I Grubu 4. mücadelesinde Belçika ekibini de devirip üst tur hedefi doğrultusunda gidişatı olumlu yönde değiştirmeye çalışacak.

İlgili Haberler