Beşiktaş'ta kadın çalışanına saldıran patron serbest bırakıldı

Beşiktaş'ta kadın çalışanına saldıran patron serbest bırakıldı
Beşiktaş'ta bulunan bir eğlence mekanında 'kendisini ayakta karşılamadığı' gerekçesiyle çalışanlarından Gaye Akıl'a saldıran iş yeri sahibi Şahin Şeker, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beşiktaş'taki 'Meydan Beşiktaş' isimli işletmenin sahibi Şahin Şeker, çalışanlarına saldırdı. İşletmenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere ve iddialara göre göre Şahin Şeker, kendisi geldiğinde ayağa kalkmadığı için çalışanı Gaye Akıl'a tokat attı.

Hırsını alamayan patron Şahin Şeker, defalarca tokatladığı Gaye Akıl'ı işletmenin kapısından dışarı atarken, önüne gelene tokat atmayı sürdürdü.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA İNFİAL YARATTI

Görüntüleri yayınlayan Akıl, şikayetçi olduğunu açıkladı. Akıl, kamuoyundan destek istedi.

Gaye Akıl kendisinin ve bir erkek çalışanın maruz kaldığı şiddete ilişkin ayrıntıları da paylaştı. Yaptığı açıklamada Akıl, mal sahibi Şahin Şeker adlı kişinin “Beni görünce ayağa” kalkacaksınız diyerek kendilerine şiddet uyguladığını anlattı.

Görüntülerde kapı girişinde bulunan kadın ve erkeğe gelen bir kişinin bir süre sonra ardı ardına tokat attığı görülüyor.

ŞİKAYET ÜZERİNE GÖZALTINA ALINDI

Çalışanlarına ayağa kalkmadıkları için art arda tokatlar atan saldırgan patron, olayın sosyal medyada büyük ses getirmesinin ardından gözaltına alındı. Mağdur çalışan Gaye Akıl'ın avukatı Çağdaş Çelik, saldırgan patron Şahin Şeker'in gözaltına alındığını sosyal medya hesabından duyurdu.

gozalti.png

DAYAKÇI PATRON SERBEST!

Sosyal medyada yer alan görüntüler büyük tepki çekti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada mekan sahibi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Şeker Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şeker adliyedeki işlemler sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler