Beşiktaş'ta kayıp aranıyor! Kevin N'koudou'nun moral bozan istatistikleri ortaya çıktı

Beşiktaş'ta kayıp aranıyor! Kevin N'koudou'nun moral bozan istatistikleri ortaya çıktı
Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Georges Kevin N'koudou, yaşadığı sakatlıklarla adeta kayboldu. Geçen sezon kazanılan çifte kupada önemli pay sahibi olan 26 yaşındaki isim, bu sezon ortalıklarda görülmedi.

Geçen sezon Beşiktaş''ın yaşadığı çifte kupa zaferinde en önemli pay sahiplerinden birisi olan Georges-Kevin N''Koudou, bu yıl kayıpları oynadı. Fransız yıldız, büyük hayal kırıklığı yarattı.

SON MAÇI KASIMPAŞA

Kariyeri boyunca sakatlık sıkıntısı yaşayan Beşiktaş''ın yıldızı, Siyah Beyazlılarda da bu talihsizliğine devam etti. Son olarak 3 Aralık''ta oynanan Kasımpaşa maçında forma giyen futbolcu, o tarihten bu yana takımdan uzak kaldı.

DÖNÜŞÜ MART AYINDA

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında açıklamalarda bulunan Teknik direktör Önder Karaveli, N''Koudou''nun dönüşü için mart ayını işaret etti. Bu sezon Süper Lig''de sadece 8 maçta forma giyebilen 26 yaşındaki futbolcu, mart ayında dönmesi halinde 3 sezonda tam 277 gün sakatlıklar nedeniyle takımdan ayrı kalmış olacak.

N''Koudou, 2019-20 sezonunun başında 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Tottenham Hotspur''dan Beşiktaş''a transfer olmuştu. Siyah Beyazlılar, 2023 yılında sözleşmesi sona erecek Georges-Kevin N''Koudou ile yolları ayırmayı düşünülmüyor.

İlgili Haberler