Beşiktaş’ta korkunç olay. Üniversitelilerin yılbaşı partisi faciayla bitti

Beşiktaş’ta korkunç olay. Üniversitelilerin yılbaşı partisi faciayla bitti
İstanbul Beşiktaş’ta yılbaşı akşamı kutlama yapmak için üniversiteli arkadaşlarıyla evinde parti yapan Deniz Büçkün, arkadaşı E.Ö.’nün verdiği ettiği iddia edilen uyuşturucu hapı alkolle içince fenalaşarak hayatını kaybetti. Yaşanan korkunç olayın ardından uyuşturucuyu satan torbacı tutuklanırken, E.Ö. adli kontrolle serbest bırakıldı.

Hürriyet Gazetesi’nden Çetin Aydın’ın haberine göre, Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü son sınıf öğrencisi Deniz Büçkün (23) İstanbul Beşiktaş’taki evinde üniversiteli 5 arkadaşıyla birlikte yılbaşı kutlaması yapmak için bir araya geldi.
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
İddialara göre, yeni yıla girdikten iki saat sonra Büçkün, fenalaşarak yere yığıldı. Arkadaşları bir yandan nefes almasını sağlamaya çalışırken, bir yandan da 112’yi aradı. Hastaneye kaldırılan Deniz Büçkün, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.yenicag-unversiteli2.jpg
ALKOLLE HAP KULLANDI, BİR ANDA YERE YIĞILDI
Yılbaşı partisine katılan üniversiteliler, polis ifadesinde alkol aldıklarını, kutlamaya katılan E.Ö. adlı üniversite öğrencisi arkadaşlarının ecstasy hap getirdiğini, alkolle birlikte hapları kullandıktan sonra Büçkün’ün aniden yere yığıldığını ve nefes almakta zorlandığını söyledi. Bu ifadeler üzerine E.Ö. gözaltına alındı. Şüpheli olarak sorgulanan E.Ö.’nün ifadesinde, hapları Üsküdar’da birinden alarak eve geldiğini ve arkadaşlarına dağıttığını, hapları alkolle birlikte kullandıklarını söylediği iddia edildi.
“KOLTUKTA UZANIYORDU, YÜZÜ MORARMIŞTI”
Aynı binada oturan Sefa Kayhan, “Yılbaşı gecesi binada bir bağırma sesi duydum. Bir genç, gelip benim kapıma vurdu. Yardım çığlıkları atıyordu. Bir komşumuzla yukarı çıktık. Kız koltukta uzanıyordu. Yüzü morarmıştı. Dairede oturan kızları apartmanda görüyordum. Sadece selamlaşırdık” dedi.
TORBACI TUTAKLANDI, ARKADAŞI SERBEST KALDI
E.Ö.’nün uyuşturucuyu aldığı torbacı Burak Karancı Kadıköy’de gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Burak Karancı tutuklanırken, E.Ö. adli kontrolle serbest kaldı.
yenicag-unversiteli.jpg
 

(Kaynak: Hürriyet)

 

İlgili Haberler