Beşiktaş'ta maaş krizi sürüyor! Bir yıldız daha gidiyor

Beşiktaş'ta maaş krizi sürüyor! Bir yıldız daha gidiyor
Beşiktaş’ta maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle siyah-beyazlı yönetime ihtarname çeken Mohamed Elneny, parasını alamazsa kalan 8 maçta oynamak istemiyor. Transferde son günlerin en çok konuşulan isimleri Gökhan ve Caner ise son kararlarını yönetime bildirdiler.

Beşiktaş, sezon başında Arsenal’den kiraladığı orta saha futbolcusu Mohamed Elneny’le ekonomik açıdan problem yaşamaya devam ediyor.

Parasal anlamda çok zor bir dönemden geçen siyah-beyazlılarda, daha önce Alman kaleci Loris Karius FIFA’ya giderek sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmişti.

1.3 MİLYON EURO ALACAĞI VAR 

Asist Analiz'in haberine göre, Karius’la yaşadığı aynı sorunu Mısırlı futbolcuda da yaşayan Beşiktaş’ta, Elneny krizi yaşanıyor.

1.3 milyon Euro’luk alacağını alamadığı gerekçesiyle yönetime ihtarname çeken 27 yaşındaki futbolcu; ekonomik anlamda sıkıntılar yaşayan Beşiktaş’ın elini bağladı.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ MAAŞ VERMEK İSTEMİYOR 

Beşiktaş’tan sezon başından bu yana 1.3 milyon Euro’luk alacağı bulunan Elneny, kulübe ihtarname çektikten sonra yöneticiler Mısırlı futbolcuya, ‘Oynamadığın aylardaki maaşını ödeyemeyiz!’ yanıtını verdi.

Bunun üzerine alacaklarını alamazsa yöneticilere kalan 8 maçta oynamayacağını söyleyen Elneny, Beşiktaş’a ültimatom çekti.

Karius gibi takımdan ayrılabileceğini söyleyen 27 yaşındaki futbolcu, parasını almadığı takdirde kalan maçlarda takımda olmayabilir. Siyah-beyazlı yönetim, Mısırlı futbolcuyla maaş konusunda görüşmelere devam ediyor.

CANER VE GÖKHAN YÖNETİME İLETTİ 

Beşiktaş’ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek Caner Erkin ve Gönül Gönül’ün akıbeti henüz belli olmazken; bu doğrultuda iki futbolcudan ilk adım atıldı.

Eski Fenerbahçeli futbolcular, siyah-beyazlı yöneticilere hiçbir takımdan teklif almadıklarını söylerken; Beşiktaş’ta kalmak için de maaş konusunda fedakârlık yapabileceklerini açıkladı.

SERGEN'DEN CANER VE GÖKHAN SÖZLERİ 

Sözleşmeleri sezon sonu bitecek Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in durumlarının ne olacağı çok soruluyor. İkisi de istikrarlı ve başarılı. Bu oyuncuları kaybetmek istemem ama her şey sezon sonu netleşir.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün Divan Kurulu'nda kendisine yöneltilen Gökhan Gönül sorusuna çok kısa bir cevap vererek açık kapı bıraktı. Bir kongre üyesinin, "Bizim Gökhan Gönül futbolu Fenerbahçe'de bırakmalı" önerisine "anlaşıldı" şeklinde cevap verdi.

İlgili Haberler