Beşiktaş'ta Pohjanpalo gerçeklerine Yeniçağ ulaştı! Finlandiyalı golcüyü asıl isteyen Süper Lig takımı ortaya çıktı

Beşiktaş'ta Pohjanpalo gerçeklerine Yeniçağ ulaştı! Finlandiyalı golcüyü asıl isteyen Süper Lig takımı ortaya çıktı
Süper Lig'den küme düşen Çaykur Rizespor'un Leverkusen'den kiraladığı Finlandiyalı golcü Joel Pohjanpalo'nun Vodafone Park paylaşımı transfer söylentilerini beraberinde getirdi.

YENİÇAĞ SPOR - AYTUNÇ AKIN

Spor Toto Süper Lig''den düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor''un Finlandiyalı golcüsü Joel Pohjanpalo''yu Süper Lig''den isteyen takım ortaya çıktı. Gerçeklere Yeniçağ ulaştı.

EMOJİ ORTALIĞI ALEVLENDİRDİ

27 yaşındaki oyuncu, dün akşam saatlerinde Beşiktaş''ın stadı Vodafone Park''ın önünden geçerken stadın fotoğrafını paylaştı ve ''düşünceli surat'' emojisini bıraktı.  Bu paylaşım, transfer söylentilerini beraberinde getirdi.

KULÜPLERE "BEN BURADAYIM" MESAJI

Yeniçağ’dan Aytunç Akın’ın haberine göre; Beşiktaş’ın Finli golcü için bir ilgisi bulunmuyor. Pohjanpalo’nun Türkiye’yi sevdiği ve burada kalmak istediği bilinirken, transfer için kulüplere “Ben buradayım” mesajı verdiği öğrenildi.

EN CİDDİ TALİPLİSİ ANTALYASPOR

Öte yandan 2 maç sonra Rizespor''da sözleşmesi bitecek olan Pohjanpalo’nun Türkiye’den en ciddi taliplisinin Antalyaspor olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre; teknik direktör Nuri Şahin, Finli oyuncuyu net bir şekilde istiyor.

GOL KRALLIĞI YARIŞINDA

Sezon başında Bayer Leverkusen''den kiralık olarak Çaykur Rizespor''a transfer olan 27 yaşındaki Pohjanpalo, 31 maçta attığı 16 golle Süper Lig gol krallığı için yarışıyor.

İlgili Haberler