Beyoğlu'nda 2 katlı bina alev alev yandı

Beyoğlu'nda 2 katlı bina alev alev yandı
Beyoğlu'nda baba ve oğulun kaldığı iki katlı kagir binada yangın çıktı. Çamaşır makinesi kablosundan çıkan yangın kısa sürede tüm evi sardı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Bina kullanılmaz hale geldi.

Beyoğlu Solak Çeşme Sokak üzerinde bulunan iki katlı kagir binada saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, baba Osman Şengül ile oğlu Adem Şengül'ün yaşadığı binada çamaşır makinesinin kablosu alev aldı. Osman Şengül alev alan kabloyu prizden çekmesiyle alevler etrafa yayıldı. Kısa sürede tüm daire yanmaya başladı.

ek-fotograflar-beyoglunda-2-katli-binada-yangin-9062-dhaphoto2.jpg

Yangının büyümesi üzerine baba ve oğlu kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alev alev yanan binadaki yangına üç koldan müdahale etti. Yaklaşık bir saatlik müdahale sonrası yangın kontrol altına alındı. Yanan bina kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle vatandaşlar kendilerini dışarı sokağa attı. 

ek-fotograflar-beyoglunda-2-katli-binada-yangin-9062-dhaphoto3.jpg

BİR ANDA ETRAFI ALEVLER SARDI
Yangından ufak sıyrıklarla kurtulan Osman Şengül, "Ben oğlumla beraber yaşıyorum. Oğlum çamaşırları yıkamak için çamaşır makinasını çalıştırdı. Ben de bahçede odun kırıyordum. Eve bir girdim ki çamaşır makinasının kablosu yanıyor. Yanan kabloyu prizden çektim. Elim de sıyrıldı. Kabloyu çekince birden parladı, etrafı alevler sardı. Ben de kaçtım buraya geldim" dedi.

ek-fotograflar-beyoglunda-2-katli-binada-yangin-9062-dhaphoto4.jpgek-fotograflar-beyoglunda-2-katli-binada-yangin-9062-dhaphoto6.jpgek-fotograflar-beyoglunda-2-katli-binada-yangin-9062-dhaphoto5.jpg