Barışma toplantısında 4 kişi öldürülmüştü

Barışma toplantısında 4 kişi öldürülmüştü
Beyoğlu'nda barışmak için bir araya gelen dünürler toplantısında 4 kişi ölürken, 1 kişi de yaralanmıştı. Cinayetin işlenişi cep telefonu kamerasına yansıdı.

Beyoğlu'ndaki vahşetin görüntüsü ortaya çıktı. O anlar kamerada

DHA''nın haberine göre, Beyoğlu Örnektepe Mahallesi''nde dünürler arasında çıkan kavgada Berk Enes Giray, Hulusi Giray ve Burak Giray olay yerinde, Beytullah Akçay ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. 

Olayda yaralanan şüpheli Mürsel Ağrı, tedavisi için gittiği hastanede teslim olmuştu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Mürsel Ağrı, öğle saatlerinde Çağlayan''daki İstanbul Adalet Sarayı''na sevk edildi. 

Savcılıkça sorgulanan şüpheli Ağrı, tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği''ne sevk edildi. Hakimliğe çıkarılan şüpheli Ağrı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayetin işlenişi cep telefonunun kamerasına yansıdı. Vurduğu kişilerin yanına giden kişi, yerde duran tabancayı alarak vücutlarına yakın mesafeden ateş etmeye devam ediyor. Bu arada olayı görenlerin çığlık sesleri de duyuluyor. Silahtaki tüm kurşunları yerdeki adamların üzerine boşaltan kişi bir başkası tarafından olay yerinden uzaklaştırılmaya çalışılıyor.

 

İlgili Haberler