Biden'ın avukatlarından Trump'a uyarı mektubu

Biden'ın avukatlarından Trump'a uyarı mektubu
Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın avukatları, Donald Trump'a sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle uyarı mektubu gönderdi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın avukatları, eski ABD Başkanı Donald Trump'a sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle oğul Biden ve ailesinin zarar görebileceği konusunda uyarı mektubu gönderdi.

KONGRE SALDIRISINI ÖRNEK GÖSTERDİ

ABC News'ün haberine göre, Hunter Biden'ın bir avukatı, Trump'ın hukuk ekibine, sosyal medyadaki paylaşımlarının olası olumsuz etkilerine dikkati çeken bir mektup gönderdi.

Trump'ın Hunter Biden ile ilgili paylaşımlarının oğul Biden ve ailesine zarar verebileceği uyarısında bulunulan mektupta, geçmişte de Trump'ın paylaşımlarının, Kongre saldırıları, eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşine yapılan saldırı ve eski Başkan Barack Obama'nın ailesinin konutunun yakınlarında şüpheli birinin gözaltına alınması gibi olaylarda etkisi olduğu öne sürüldü.

BEYAZ SARAY'DAKİ UYUŞTURUCU MADDENİN BİDEN'A AİT OLABİLECEĞİNİ İMA ETMİŞTİ

Hukuk ekibine, Trump'ı bu konuda uyarmaları çağrısında bulunulan mektupta, Trump'ın Beyaz Saray'da çıkan kokainin Hunter Biden'a ait olduğu imasının da doğru olmadığı belirtildi.

Trump, 2 Temmuz'da Beyaz Saray'da bulunan kokainin, bir dönem uyuşturucu kullanan Hunter Biden'a ya da Başkan Biden'a ait olabileceğini ima etmişti.

Hunter Biden'ın vergi suçlamaları ve uyuşturucu kullandığı dönemde silah sahibi olmakla ilgili kendisine yöneltilen suçlamalarla ilgili Adalet Bakanlığı ile anlaşmasına da tepki gösteren Trump, oğul Biden'ın yurt dışındaki ticari faaliyetleriyle ilgili de eleştirilerde bulunmuştu.

Gizli Servis, Beyaz Saray'da çıkan kokainle ilgili soruşturmasını tamamlamış ancak herhangi bir şüphelinin tespit edilemediğini duyurmuştu.

İlgili Haberler