Bilal Erdoğan'a kötü haber: "TÜRGEV'e kuruş yok!"

Bilal Erdoğan'a kötü haber: "TÜRGEV'e kuruş yok!"
Maltepe'de İstanbullular ile Buluşan Ekrem İmamoğlu, Bilal Erdoğan'ın vakıfı olan TÜRGEV'i ima ederek, “Yok artık bana, kişilere, partilere, derneklere, vakıflara, cemaatlere… Öyle şey yok, yok kardeşim.. Buna izin vermeyeceğim” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe’de İstanbullularla buluştu.

Büyük bir coşkuyla karşılanan İmamoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, İBB’nin ödeme yaptığı vakıflar arasında bulunan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın vakıfı olan TÜRGEV, TÜGVA ve Okçuluk Federasyonunu ima ederek, “Yok artık bana, kişilere, partilere, derneklere, vakıflara, cemaatlere… Öyle şey yok, yok kardeşim.. Buna izin vermeyeceğim” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

İmamoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Size söz veriyorum vatandaşın tek bir kuruşunu bile israf etmeden oraya buraya hesapsızca saçmadan, yandaşa yoldaşa, peşkeş çekmeden bir emin yönetici olarak hassasiyetle harcayacağız. Söz veriyorum kimsesizlerin kimsesi olacağım. Bu kentin mazlumları, mağdurları ve unutulmuşları kalmayacak. Kimsesizlerin kimsesi olmayı bile bir insaniyetle olağanüstü bir hassasiyetle yapacağım. Hiç kimse kamu gücünden korkmayacak. İBB’de hiçbir kamu görevlisi, kamu gücünü kendi gücü olarak görmeyecek. Ben bütün çalışma arkadaşlarımın emeğinin hakkını vereceğim. Yok artık bana, kişilere, partilere, derneklere, vakıflara, cemaatlere… Öyle şey yok, yok kardeşim.. Buna izin vermeyeceğim. Hizmet edecekleri 16 milyon İstanbullular..”

İlgili Haberler