Bilecik Belediyesi açık hava reklam alanları kiralayacak

Bilecik Belediyesi açık hava reklam alanları kiralayacak
Bilecik Belediye Başkanlığı, açık hava reklam alanları kiralayacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; 

1.İlimiz Bilecik Belediyesi sınırları ile mücavir alanları dahilinde, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan, Kent Mobilyaları adı altında özellikleri ve nitelikleri şartnamenin 3. Maddesindeki tabloda tanımlanan, açık hava reklam alanlarının; bakım onarım ve temizliği yükleniciye ait olmak üzere ilan ve reklam amaçlı kullanılmak üzere, 2886 Sayılı DİK’ nun 45. Maddesi uyarınca açık teklif (artırım) usulü ile ihale edilerek 3 (üç) yıllığına kiralanması, işletilmesi ve ihale edilmesi için hazırlanmıştır.

2. İhaleye çıkılacak yerler aşağıda gösterilmiştir;

3 – İhale 17/02/2022 Perşembe günü Saat 15:00’da Bilecik Belediye Başkanlığı Ana Bina Toplantı Salonunda yapılacaktır.

4 – İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 1.000,00 TL (Bin-TL) karşılığında Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden temin edebilirler.

5 – İhaleye katılacakların ihale saatinden önce geçici teminat bedellerini T.C. Vakıflar Bankası Merkez / Bilecik Şubesi TR28 0001 5001 5800 7293 6061 72 nolu Bilecik Belediyesi geçici teminat hesabına nakit olarak yatırdıklarına dair banka dekontu aslı veya ihale tarihi itibariyle en az 90 gün süreli Banka Teminat Mektubu getirmeleri gerekmektedir.

6 – İsteklilerden aşağıdaki belgeler istenir.

İstekli gerçek kişi ise;

Türkiye''de tebligat için adres gösteren imzalı beyan (İrtibat için telefon ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi de bu beyanda bulunacaktır.).

b) Nüfus Cüzdanı sureti,

c) Vekâleten iştirak ediyorsa yetkili olduğuna dair Noterden onaylı vekâletname aslı,

d) Şartnameyi satın aldığını belirten makbuzun aslı,

e) Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz aslı veya Banka Teminat Mektubu,

f) Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü Tahsilat servisinden alınan borcu yoktur belgesi. İstekli tüzel kişilik ise;

a) Yukarıda sayılan a, d, e, f bentlerinde istenen belgeler,

b) Tüzel kişilik adına ihaleye girecek kişinin veya kişilerin Nüfus cüzdanı sureti,

c) İlgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu ve faaliyetini devam ettirdiğini gösterir belge,

d) Tüzel kişiliğin imza ve yetki sirküleri,

e) Vekaleten iştirak ediliyorsa tüzel kişiliğin adına ihaleye girecek kimse veya kimselerin bu tüzel kişiliğin vekili olduğuna dair noterden onaylı vekâletname,

f) İsteklilerin faaliyet konusu olarak; reklamcılık, ajans faaliyetleri, baskı, tasarım gibi konularda ihale tarihi itibariyle en az 2(iki) yıldır faaliyet gösterdiklerine dair belge sunmaları gerekmektedir. İstekliler Bilecik ili Merkez ilçesi mücavir alanı sınırları içerinde faaliyetlerini gerçekleştirdiklerine ya da en az 2(iki) yıldır faaliyet gösteren bir irtibat ofisi bulunduğuna dair belgelerini sunmaları gerekmektedir.

7 – İlan olunur.