Bill Gates Türkiye'den arazi mi alıyor? İşte alacağı iddia edilen yer

Bill Gates Türkiye'den arazi mi alıyor? İşte alacağı iddia edilen yer
Microsoft’un kurucusu milyarder Bill Gates'in 1 haftalık Bodrum tatili sürerken, ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bill Gates’in daha önce de Trakya’da bazı tarım arazileri aldığı öne sürülmüştü. İşte ayrıntılar...

Milyarder işadamının Muğla ve Aydın arasında toplam 3 milyon metrekarelik arsa almak için girişimlerde bulunduğu öne sürüldü. Bill Gates’in daha önce de Trakya’da bazı tarım arazileri aldığı öne sürülmüştü.

paramedya.com''un haberine göre; ünlü işadamı, bu sabah Türk işadamının villasında sabah kahvaltısı yaptığı ve arsa konusunu görüştüğü iddia ediliyor. Gates’in neden Türkiye’den arsa aldığı bilinmiyor. Ancak Gates’in özellikle Muğla ve Aydın arasında bir bölgeyi tercih ettiği de bildiriliyor.

GATES’İN DIŞINDA İŞADAMLARI

Öte yandan Muğla ve aydın bölgesinden bir süredir Gates’in dışındaki işadamlarının da arazi peşinde olduğu konuşuluyor. Ünlü bir İngiliz işadamının da son 3 yıldır arsa topladığı bölge halkı tarafından konuşuluyor.

''Arazi aldı'' iddiası fırsatçıları harekete geçirmişti

Milyarder Bill Gates''in 6 ay öncede Trakya''dan arazi aldığı iddia edilmiş; bunun üzerine harekete geçen fırsatçılar, yurt dışındaki gurbetçileri tuzağa çekip arsa satmaya çalışmıştı.

İlgili Haberler