Binali Yıldırım: Ev yaparken sadece devletin kontrolüne bırakmamak lazım

Binali Yıldırım: Ev yaparken sadece devletin kontrolüne bırakmamak lazım
Eski TBBM Başkanı Binali Yıldırım, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından deprem bölgesinde açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Ev yaparken bu işlere dikkat etmemiz gerekiyor. Sadece devletin kontrolüne bırakmamak lazım” dedi.

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, merkez üssü Elazığ olan ve birçok vatandaşımızın hayatına kaybetmesine neden olan depremin ardından Malatya'nın Doğanyol ilçesinde depremzedelerle bir araya geldi.

Malatya'da ailelerle görüşen ve göçen binaları gezen Binali Yıldırım, Bundan sonra yapmamız gereken, ev yaparken bu işlere dikkat etmemiz gerekiyor: Sadece devletin kontrolüne bırakmamız lazım" ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Anadolu topraklarının fay hattı üzerine kurulu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Giden mal geri gelir ama giden can geri gelmez. Bundan sonraki yapmamız gereken ev yaparken bu işlere dikkat etmemiz gerekiyor. Sadece devletin kontrolüne bırakmamak lazım, çünkü can bizim canımızdır. Büyük bir felaketti. 6.8 şiddetindeki bir depreme rağmen can kaybının bu kadar az olması büyük bir başarıdır"