Binali Yıldırım: "YSK da hatasını kabul etti"

Binali Yıldırım: "YSK da hatasını kabul etti"
Pendik’te katıldığı bir iftar programında konuşan AKP’nin İBB adayı Yıldırım, “Bizi mağdur eden de Seçim Kuruludur. Görevlendirilen, şartları tutmayan insanların yaptığı iş ve işlemler yüzünden biz de mağduriyet yaşadık” dedi.

YSK’nın seçimlerin tekrarı yönünde karar almasının ardından tekrar sahaya inen Binali Yıldırım Pendik Sanayici ve İş adamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programında konuştu.

“Seçim Kurulu yaptığı yanlış işlerle bizi de mağdur etti” diyen Yıldırım, “YSK da hatasını kabul etti ve bütün bu işlemleri, kanunsuz işlemleri, şaibeleri yapanlar hakkında soruşturma başlattı” ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Seçim Kurulu yaptığı yanlış işlerle bizi de mağdur etti. Bizi mağdur eden de Seçim Kuruludur. Görevlendirilen, şartları tutmayan insanların yaptığı iş ve işlemler yüzünden biz de mağduriyet yaşadık. Neden seçim kurulu bizi mağdur etti? Çünkü YSK da hatasını kabul etti ve bütün bu işlemleri, kanunsuz işlemleri, şaibeleri yapanlar hakkında soruşturma başlattı. Eğer onlar işini düzgün yapmış olsa böyle bir soruşturma başlar mıydı? Hem suçlu hem de güçlü havasında dolanıyorlar. Derler ya yavuz hırsız ev sahibini susturur. Bunlarınki de bu hesap. Konuşmadık konuşmadık, ağırbaşlılığımızdan sonucu bekledik diye iyice meydanı boş buldular. Kusura bakmasınlar.