Ünlü gazeteci Ersoy Özdem boğazda yüzen öküzleri açıkladı. Bir de sahilde çekirdek yemişler

Ünlü gazeteci Ersoy Özdem boğazda yüzen öküzleri açıkladı. Bir de sahilde çekirdek yemişler
Yaz aylarının gelmesi çekirdek tüketimini de artırdı. Cadde ve sokaklarda adeta çekirdek kabuğu öbekleri oluştu. Gazeteci Ersoy Özdem sosyal medya hesabından bankın önündeki çekirdek kabuklarının fotoğrafını çekerek tepkisini sert bir dille ifade etti.

Bir de sahilde çekirdek yemişler

Yaz aylarının gelmesiyle güzel havayı fırsat bilenler, banklara akın ediyor. Oturup, muhabbet etmenin keyfini sürenler, vakit geçirmek için de çekirdek çitlemeye başlıyor. Çekirdek kabuklarını avuçlarının içinde ya da bir poşetin içine atmaktan üşenenler ise yerlere atarak mini çekirdek kabuğu öbekleri oluşturuyor. 

Cadde ve sokakları temiz tutmak için emek harcayan temizlik görevlileri ise bu kabukları temizlemek için büyük uğraş veriyor. Çalı süpürgelerinin arasından kayan minik çekirdek kabukları temizlik görevlilerine zor anlar yaşatıyor.

Bu duruma bir bankın önünde yere atılan çekirdek kabuklarının fotoğrafını Ünlü gazeteci Ersoy Özdem paylaştı. 2 paylaşım yapan Özdem "Bi’ ara Boğaz’da yüzen domuzlar vardı. Dün gece de öküzler yüzmüş. Sonra da çıkıp çekirdek yemişler. Bildiğin öküz! İnsan yapmaz çünkü bunu" paylaşımını yaptı. 

Aynı kişi diğer paylaşımına ise "İstanbul Belediyesi de işi gücü bırakıp, plajları kirleten öküzlerin pisliklerini temizliyor. Şu kadar iş gücüne, şu kadar çabaya başka bir sürü iş yapılır" notunu düştü. 

İlgili Haberler